Reklama

Reklama

Adonis Johnson nikdy nepoznal svého slavného otce, světového šampióna v těžké váze Apolla Creeda, který zemřel ještě před jeho narozením. Přesto však svůj původ nezapře a box má v krvi, takže ho to stále tahá do Philadelphie, města, kde se odehrál legendární souboj Apollo Creed vs. Rocky Balboa. Adonis Rockyho vyhledá a požádá ho, aby se stal jeho trenérem. Rocky zpočátku odmítá, protože ring je pro něho už jen minulost, ale postupně v Adonisovi objevuje sílu a odhodlání jeho otce Apolla, bývalého rivala a blízkého přítele. A tak nakonec souhlasí, že se mladého boxera ujme, i když sám bojuje s o mnoho nebezpečnějším soupeřem. Adonis je pod Rockyho vedením na nejlepší cestě získat svůj vlastní titul, ale má kromě talentu i srdce pravého bojovníka? (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Stallone

Tie tvoje preľudy nikoho nezaujímajú, s výnimkou pracovníkov ústavu kde sa nachádzaš. Ak sa náhodou do toho kina dostaneš, prajem ti spolusediaceho nejakého nácka, ktorí ti ručne vysvetlí kultúru správania sa v kine :-)

na příspěvěk reagoval Martin741

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak mám rezervaci pro sebe a krásnou přítelkyni na Silvestra do multikina. Koupím si popcorn, chlazenou coca colu a bagetku s kuřátkem. Těším se. 

Nerozumím, proč tam chybí postava Tony Burtona - Duke. Ve filmu který nese název Creed toto byla nutnost a hodně mě to zklamalo. 

na příspěvěk reagoval tomas.malo, Lacike, Saraph, Martin741

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Timto jsem shlednul vsechny unikly screenery :DDD a uz nezbyva  nez cekat na Kruh 3 :DDDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tak rucite lepsi nez Rocky 5 :DDD nicmene kazdej predchozi dil Rockyho byl o fous lepsi, cekal jsem vic hip hopu, ta sranda s tema kroskama docela trapna, jinak plyvani vody klasika :DDD jen by me zajimalo,. jestli si ten svetzanmej komentator boxu vzla klasickou taxu za ten svuj jeblej pokrik - Its time to rumble, prej to je docela slusna palka, jinak Sly asi oskara neda, ikdyz tam mel svy momenty :DDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Na listecku u trenek mel naspany - Build your own legacy, Ma! - No a v titulcich se objevilo - Vytvor si svuj odkaz, bracho! :DDD Muze to mit hodne vysveleni, treba se mama se synem proste rikaji bracho tak, jak to cernosi delaji, nebo se rekne bracho MA, nicmene tohle hrube zkresluje celej dej, kdyz mamka posle nevlastnimu synovi tatovy trenky, tak to melo byt hodne dojemny a diky prekladateli malem nebylo :DDD

Uživatel duckman smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Hmm to zní nadějně, že by opravdu návrat Tarantina? Od Kill Blila 2 to s ním totiž šlo lehce do sraček.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

8/10. Spokojny? :) Je to skvely Tarantinov comeback po otrasnom Djangovi.

Su to taki Reservoir Dogs vo westernovom prostredi. Z 80% stary dobry ukecany Tarantino jak za mlada a z 20% to smrdi westernom, co mi nikdy nevonalo. Ale celkovo som velmi spokojny.

Jedina vec ktora ma sklamala bol Madsen. Vôbec sa nepredviedol, nemal ziadnu pamätnu scenu a vyzeralo to, ze si prisiel zarobit na najom ako zvykne v tych videosrackach, kde natoci svoje sceny za par dni.

To v Kill Bill 2 predviedol neskutocne veci. Kazdy jeho monolog stal za to.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

A propo co to znamená 1080p??? To je pozér na tisíc a osmdesát způsobů? To ovšem dává dokonalou logiku :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Bezstarostná jízda dostane moderní reboot

Bezstarostná jízda dostane moderní reboot

02.12.2022

Tak o tohle si asi žádný z diváků neříkal. Legendární americký snímek Bezstarostná jízda herce a debutujícího režiséra Dennise Hoppera z roku 1969 má dostat novodobý reboot. Konsorcium vlastníků práv… (více)

Rocky se dočká dalšího spin-offu

Rocky se dočká dalšího spin-offu

29.07.2022

Boxerská franšíza kolem Rockyho se rozroste. Po Creedovi se totiž vlastního filmu oficiálně dočká také Rockyho nemesis Drago. Scénář ke snímku od studia MGM chystá Robert Lawton (Crave), který mimo… (více)

Trojka Creeda našla záporáka

Trojka Creeda našla záporáka

03.06.2021

O třetím Creedovi jsme doteď věděli pouze to, že se před kameru vrátí Michael B. Jordan, který si zároveň poprvé v životě stoupne i za ni na pozici režiséra, ale že se naopak už do série nevrátí jeho… (více)

Reklama

Reklama