Reklama

Reklama

Osmý smysl

(festivalový název) (seriál)
  • USA Sense8
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 24 h 57 min (Minutáž: 46–152 min)

Hrají:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Aml Ameen, Eréndira Ibarra (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Napínavý seriál od tvůrců filmu Matrix a seriálu Babylon 5 vypráví o osmi lidech, kteří dokáží navzájem telepaticky prožívat svůj život. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (261)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Toho že jde natočit seriál bez děje mnohokrát využily nejrůznější telenovely, soap opery, Ulice a další hrůzy. Ale proč na tom proboha svezli Wachowští, to mi hlava nebere. Abych nekřivdil. On tam nějaký vývoj událostí snad i je. Ale reálně vede odnikud nikam a podobně jako u Jupiter Ascending se jedná spíše o výmluvu proč točit dál, než o stěžejní prvek kvůli kterému tohle všechno vzniklo. Kdo měl tu smůlu a protrpěl propadák sourozenecké dvojice, tak si u Sense8 zažije repete. Monotónní scénář a opájení se vlastní výjimečností znovu podráží nohy velice slibnému projektu. Jediná změna k lepšímu jsou postavy. Prakticky všichni jsou zajímaví a slušně zahraní, přesto bohužel vesměs necharismatičtí. U sledování mě drží jen těch několik vynikajících scén, kterých každý díl pár nabídne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„BĚHEM ŽIVOTA ZAŽIJEME SPOUSTU ZROZENÍ A ÚMRTÍ, ALE POUZE HRSTKA VÍ, JAKÉ JE TO SE ZNOVUZRODIT A ZAČÍT VNÍMAT…“ /// Všude samý vidění. Není to jen výsledek zobání prášků? (Wachowských!) Ještě že se týhle seance neúčastní víc lidí. Ale vono stejně, než properou těch vosum, mám vousatý dcery. Přesto furt držím, páč to přece nemůže bejt bezduchá fantasmagorie!? Až se začnou propojovat… nebo ne? 8míst, 8postav, 8životů, hafo bukvic, takže vlhkej sen pana Lany W. Doufám, že finále nebude v sauně, kde si to všichni rozdaj… (Teda holky s holkama a kluci s klukama. Láska je láska, ale jsem v tohle trochu staromódní, takže vo žádný mečování nejevím zájem.) Ještě že tady je ta Korejka. Díky ní nechcípám nudou. Každej díl čekám, že se to rozjede. Místo toho kecy, jak si ho vzal do huby. Na jeden normální okamžik připadá 100 minut okamžiků nenormálních. Do konce chybí jeden díl a voni konečně začnou cejtit (pořádně). Celý to pak končí jako týmovka. Dlouhá a nezáživná cesta za pochopením sebe a dalších sedmi „JÁ“. Inu což. Aspoň jsem voprášil korejštinu, španělštinu, portugalštinu… (možná, kdyby to byl 90ti minutovej film…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se prozkoumat lidskej genom. 2.) Sháním někoho, kdo by mě dokázal neustále tahat z průserů. 3.) Kvůli velkýmu nádobíčku jsem ochotná zrušit svatbu. 4.) Thx za titule „edna.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

70-80% ... Multikulti mystery sci-fi vzťahová dráma. Mám také zmiešané pocity z tejto série. Jednotlivé postavy vrámci clusteru boli dostatočne zaujímavé a príbehy každej z nich tak isto. No čakal som viac z toho spojeného príbehu. Najviac oceňujem tú snahu spájať rôzne kultúry, náboženstvá, etniká, orientácie či spoločenské pomery do jedného a ukázať tak, že aj rozdielni ľudia si dokážu navzájom pomáhať. Hudba bola tiež mňamka. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy nedokážete odlepit zrak od obrazovky a při skončení jen tupě zíráte s husinou po celém těle? :D :D No do haj*lu :D :D Již v prvních 3 minutách mě ten seriál neskutečně dostal - svojí svižností, nápaditostí, různorodostí a kreativitou :) :) Ohromně mě to nalákalo a jsem zvědavá, co se bude dít dál, jelikož za sebou mám zatím jen první díl :) Ze seriálu jsem nadšená :) Ta rozmanitost a jak si režiséři absolutně nelámou hlavu s nějakými konvencemi :) To mě fakt bavilo a překvapilo :) :) Veškerá témata, která nikde jinde neuvidíte - máte zde...A ten příběh s Islandskou postavou...tak to mě rozsekalo nejvíc jak šlo...Brečet tak nehorázně při jejím příběhu - to jsem nezvládla...Co mě ale nejvíc šokoval byl ten závěr. Mohli si dovolit víc..nepřišlo mi to jako závěr, ale jen jako drobné odloučení a brzy se uvidíme znovu...páč takové zakončení - to mě tedy zklamalo... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuální pecka od sester Wachowski, kteří po fiasku Jupiter vychází předvedli, že na to pořád mají. Seriál má skvěle napsané postavy, originální námět ( hlavní postavy zjistí, že se dokáží citově i duševně spojit s osmi lidmi z různých kout světa ). Sympatičtí herci, kteří ač nejsou nikterak známí, předvádějí skvěle přesvědčivé výkony. Škoda, že byl seriál zrušen po 2 sérii, potenciál tohle mělo velký. Sami tvůrci přiznali, že v plánu měli 5 sérii.  9/10 VÍCE ZDE ()

Galerie (412)

Zajímavosti (21)

  • Natáčelo se v devíti různých městech a místech po celém světě (San Francisco, Chicago, Londýn, Iceland, Nairobi, Seoul, Berlin, Mexico City, Mumbai). (HelloNiky)

Reklama

Reklama