Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Je to možné? Toľko áčkových hercov, k tomu vynikajúci režisér, a výsledkom je takáto podpriemerná dráma (aj keď neviem do akého žánru by som vlastne celý film adekvátne zaradil). Keď som zbadal to herecké obsadenie, normálne som sa potešil, že si pozriem nejaký dobrý film z exotického havajského prostredia. Scenár bol však totálnym sklamaním, a celý film naozaj neprekročil ani len prah priemernosti (tentokrát sa asi skutočne oplatilo veriť predchádzajúcim hodnoteniam na ČSFD). Príbeh bol naozaj slabučký a žiaľ sa nezaobišiel ani bez zbytočných klišé. Čo bolo na tomto filme najlepšie? Jednoznačne, Emma Stone v uniforme! ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Nebýt té tragické zápletky o SPOILER vesmírném satelitu nabitém zbraněmi (WTF) SPOILER KONEC by to byla velice příjemná konverzačka. A přitom se dalo to mezikulturní napětí zobrazit mnohem méně WTF způsobem (pro začátek by stačilo více lidským) a Aloha mohla aspirovat i na pár ocenění. Tak trochu promarněná šance, kterou sice Crowe vycítil, ale naprosto pohřbil. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmu co nejspíš vznikl tak,že se sešla parta herců na dovolené a zavolala Camerona Crowe,kterého poprosila ,aby napsal rádoby vtipný ,místy romantický a někdy pseudo dramatický scénář.Přece jen se na té Havaji už asi nudili tak z toho chtěli dostat nějaký ten další milion navíc.Film opravdu o ničem a přesto s hodně známými tvářemi.Jiné vysvětlení snad opravdu není.Na tohle jít do kina tak si drbu hlavu dlouho a těch 170 kč by mi bylo opravdu líto.Za mě celkově 30% a dvě hvězdy. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nesoustředěná "feel-good" pohoda na Havaji (s jejími mysteriózními legendami) skáče od instantní romantiky k nedořešeným citům s bejvalkou a přimíchává ještě pofidérní hrozbu soukromých zbrojařských satelitů (jj, divné). Špatně napsané ploché postavy nezaujmou a cestičku tomuhle rozbitému mišmaši neumetou. Jako určitě má své momenty a v závěru i správné emoce, ale těch aktuálních 48 % přesně odpovídá mému prázdnému dojmu. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Je to slabší. Je to průměrné. Zajímalo by mne, kolik si na takových dovolenkových filmech se scénářem na koleně herci vydělají, vždyť jen Bradley má už za sebou letos snad čtyři průměrné filmy. Nicméně mám nějaké emotivní až přecitlivělé období, a byť zde bylo málo romantiky a něhy, kterou i tak opovrhuji, nějak mne dostala, včetně scény, kde holčina zjistila, kdo je její otec. Rachel McAdams a Bradley Cooper budou vždy zárukou příjemných víkendových filmů. Ostatně osazenstvo tohoto filmu je vůbec velmi velmi kvalitní. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Obsazení Emmy Stone způsobilo kontroverzi kvůli whitewashing. Její postava je v předloze na čtvrt Číňanka a na čtvrt Havajanka, což herečka ani zdaleka nepřipomíná, ani nesplňuje. Crowe se za její nepovedené obsazení následně omluvil. (hansel97)
  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama