Reklama

Reklama

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (40)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nejimbecilnější televizní teenage sci-fi za poslední roky, kdy i I Am Number Four a Jumper jsou proti tomu kvalitní hlubokomyslná a do mrtě promyšlená zábavní akční podívaná. Nechápu, co u filmu dělají profese jako "scénář" nebo "dramaturgie", jelikož absentovaly, přinejlepším byly na úrovni 6. třídy základní školy. A i to tomu ještě fandím. Chudák Andy Garcia :( ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Trailer mě opravdu velmi ale velmi rozhicoval a řek sem si tohle bude jízda! Výsledný dojem po shlédnutí: Slaboučké, mdlé, bez chuti, bez zápachu, nechytne vás to ani za srdce ani za koule, Steel má neuvěřitelně iritující infantilní hlas, souboje stojej za hovno, triky neuchvátí, herci hrají jako v televizním seriálu a nezachrání to ani povadající charisma Andyho Garcia nebo krásný velký tmavý oči Any Villafane... Je to prostě shit po kterym neštěkne ani pes a je to dobře... ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že by mohl být snímek s tak zajímavým trailerem tak podhodnocený. Zajímavý robot, zajímavý hlavní hrdina, zápletka možná? Pak jsem se na to koukl a... nechápu, jak může být tento snímek tak nadhodnocen. Nynějších 42 %? Vážně? A za co... Tahle hatlamatilka si nezaslouží ani 30 %. Příšerný hlavní hrdina, obsazení, příběh o ničem, plný naprosto nepochopitelných situací, šíleně hektický střih, za který by se nemusel stydět leckterý epileptik. Děs a hrůza o ničem. 15 % ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je škoda že se nevložilo víc do tohohle filmů, začátek hodne pomalí a slibný, zjistíte své schopnosti a dostanete k tomu roztomileho robotka, který vám se všim pomůže po nádherné scéně v komplexu kde hlavní hrdina přichází na své schopnosti je nádhera to pozorovat a při proměně pastva pro oči pak film jemně zpomali akce s tornádo nepřítelem a potom konečná fáze kdy zacina lehčí boj ale za to výborná premena pripominalo mito ( crisis ) škoda sem spokojený ale mirne zklamaný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle snímek sledoval, měl jsem pocit, že je to něco, co jsem viděl už stokrát. Trochu přeháním, ale tohle je tak klasický příběh v tak nudném provedení... Má to něco z komiksů, má to něco z "Power Rangers", ale celkově je to taková nuda s příšernou postavou v podání Andyho Garcii. Ten mi tu skoro vadil. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Původní Max Steel je figurka od Matella. (Geriel)

Reklama

Reklama