Reklama

Reklama

Malá smrt

  • Austrálie The Little Death
Trailer

The Little Death – „Malá smrt" jako idiom pro orgasmus. Kolem sexuality se točí celá mozaika příběhů pěti párů z jedné ulice a jejich souseda, který se nedávno přistěhoval. V duchu hesla „kolik lidí, tolik chutí" je v tomto filmu vtipně i dramaticky ztvárněna celá škála sexuálních odchylek od relativně běžných typu sex po telefonu a role playing přes foot fetišismus a masochismus až po somnofilii a dakryfilii. (tereez)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (253)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Propletenec příběhů několika párů, které čelí různým partnerským problémům. To by se mohlo zdát dost nezábavně, kór pro mě, no naštěstí issues, které sympatičtí různorodí herci řeší, jsou více než úsměvné. Asi je naškodu cokoliv prozrazovat, takže jen vřele doporučím tuto přisprostlou, krapítko začerněnou komedii, kterou ocení nejen romantici. Smál jsem se, pohodový film! 90% ()

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Najednou se mi zdá, že je povídkových filmů nějak víc. Ale nevadí. Je to zajímavý žánr, zvlášť když funguje jakožto povídkový cyklus, tedy povídky nějakým způsobem propojené a navázané k sobě. Ovšem přijde mi, že The Little Death toho nemá příliš co nabídnout, snad kromě bizarních úchylek a 'tajností a lží', které skýtá jejich skrývání. Někdy to vede k pěkným komickým situacím (záměna rate za rape), ale jinak nic moc. Nejhezčí byla hluchoněmá povídka. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mne, že se tvůrci vyvarovali trapným sexuálním příhodám, které se často ve filmech vyskytují a mají býti ,,vtipné". Film mě zaujal hned od začátku a udržoval si své tempo se spoustou vtipných scén párů, jejichž příběhy se navzájem proplétají. Líbilo se mi také, že film nám necpal zbytečnosti a také skončil velice otevřeně ať už pro některé postavy dobře či špatně. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná záležitost, která je neuvěřitelná vtipná a invenčně svěží. Snad u žádného jiného filmu jsem v kinosále nezažil tak pestrou škálu smíchu - tak překvapený, potutelný, spiklenecký, spontánní, pobavený, přezíravý, rozpačitý, prudký, pubertální, hýkavý... který nárazově vytryskl hned tu, hned tam (smály se spíše ženy a jako bych v jejich smíchu slyšel vědomí, že jsme všichni na jedné lodi a až důvěrně se chytáme všech narážek a vtípků, které mimo jiné často vychází z obeznámenosti s pornem). V závěrečné části, kterou celý film naprosto fantastickým způsobem vrcholí (řeč o je o neuvěřitelné sekvenci s tlumočením sexu po telefonu do znakové řeči) už smíchy burácel celý sál a všichni byli okouzleni tím nádherným nápadem a sympatickým obsazením ústřední dvojice. Báječný film, který je spolu s Trierovou NYMFOMANKOU jedním z nejlepších filmů o sexu za hodně dlouhou dobu. Nebýt občasné nudy, která se mi tam občas vkradla, neměl bych problém jít na plné hodnocení. UPDATE 4.2.2021 - I po opakovaných zhlédnutích v minulosti mě to opět hodně bavilo, ten film je skutečně okouzlující, úžasně vtipný, skvěle obsazený a má výborný soundtrack, který se ke všem scénám super hodí. Ideální film pro sledování ve dvou a naladění se na hodně dobrou náladu, byť ten závěr může člověka, který to vidí poprvé, trochu zaskočit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE TO BĚŽNÁ SEXUÁLNÍ FANTASIE…“ /// Hledání důvodů k uspokojení a příležitostí k vyvrcholení, vážným, ale vtipným způsobem. Mít sex může bejt komplikovaný, ale prej je to všechno vo komunikaci. Čím víc spolu budete mluvit, tím si líp …. Překvapivě. (pokuď teda není lepší, když stará spí…) Příběhy s pointami, pohybující se na tenký hranici mezi komedií a tragédií. Takže mraky černýho humoru, kterej by mohl uspokojit vaši fantasii. Pokud zrovna netoužíte po znásilnění. Jak romantický! (Co? Ty brečíš? No tak pojď…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dostal jsem za úkol najít film vo šukání a nemá to bej porno. (A všichni Milí lidéSrbskej film viděli.) 2.) Když starej chrápe, jsem vždycky brzo hotová. 3.) Thx za titule ,,karis“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Josh Lawson v rozhovoru řekl, že chtěl, aby posledních 20 minut působilo téměř jako sexuální zážitek, aby diváci při vyvrcholení filmu téměř dosáhli orgasmu a odešli s potřebou dát si cigaretu a studenou sprchu. (KGBelik)
  • Název filmu pochází z eufemismu pro orgasmus z 19. století, původně francouzského „la petite Morte“. (KGBelik)
  • Na otázku, na jaký nejšílenější fetiš narazil při svém výzkumu, režisér Josh Lawson odpověděl, že je to fetiš, který ve filmu není, ale je to fetiš olizování oční bulvy. (KGBelik)

Reklama

Reklama