Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (165)

Abes 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že s otázkou vampyrismu Jeff nechodil kolem horké kaše a hned věděl. Největší slabinou filmu jsem byl já, protože jsem neuvěřitelná hlava, s předstihem jsem totiž odhalil úplně vše. Od citlivosti na slunce po česnek ve špagetách. Nepřekvapil mě ani úplný závěr. Jen jedna drobnost směrem k tvůrcům, upíra bychom neměli vidět v zrcadle (9. snímek v galerii), ale co já vím, kameru třeba neoblafneš, soryjako. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Příběh je sice poměrně předvídatelný, nicméně mě tenhle crossover filmů Contracted (2013) a Chronicle (2012) zaujal možná více, než oba zmínění. Bere si z nich to nejlepší, pěkně odsýpá a nenudí. Tam kde by jiné filmy raději končily, aby se vyhnuly zodpovídání otázek, jde Afflicted dál a odkrývá poměrně zajímavý příběh. Skoro bych měl náladu na další díl :-). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žáner ´´zavesenej kamery na prdeli´´ dostal ďalšiu porciu, ktorá sa bude rozoberať či už pozitívne, alebo negatívne. A ono sa vlastne ani nedá povedať, na ktorú stranu sa prikloniť. Ide o klon všemožného a keďže spoilery sú už v tagoch na tejto stránke, možno by som ani neurobil nič zlé, keby som čo to nevyzradil. Pre 12-13 ročných, ktorý nikdy nevideli nič podobné to bude pecka ich života. Tým je povedané všetko. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Je to FF, který prostě nemusím. Přesto je mé hodnocení lepší, než by se zpočátku zdálo. Oceňuji, že se kamera racheticky nemrská, jelikož by snad divák nemusel poznat, že je držena v ruce (u většiny FF je to ruka Parkinsonova). Nápad není zlý, zpracování ovšem příliš nepřekvapí. Kupodivu vizuální stránka má silně navrch, jelikož většina dialogů a hlavně monologů je debilních a ubíjejících. Zdálo by se, že upírské příběhy překonaly zenit, ale zřejmě nás ještě dlouho neopustí. A upíry já můžu, byť jsem si podle anotace myslel, že onen virus bude jakousi obdobou toho z filmu Thanatomorphose.... Slušné masky a obstojné, pseudodokumentu odpovídající, gore. Nevím, zda spadlá kamera natáčející z podlahy má býti odkazem na Kanibaly, Monstrum či B.čarodějnici, každopádně se mi vybavily. Konec nepřekvapující, ale hlavní postava moc možností neměla - tak alespoň vzít spravedlnost do svých pracek. A závěrečná Itálie? Hm, zbytečně laciné. Celkově překvapivé fajn pokoukání. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný amatérsky natočený vampire movie. Asi vás to nějak zvlášť nepohltí, ale zase to není bůh ví jaká otrava. Ono to není prdel najednou změnit svůj život a od krásné brunetky dostat místo pohlavní nemoci tak trochu jiný dárek. Co s tím asi tak dělat ? Máte na výběr, zkusit brokovnici nebo se přizpůsobit. Rada na závěr, brokovnice nepomůže ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Barceloně, Paříži, Itálii a Vancouveru. (Terva)
  • Když Derek (Derek Lee) a Audrey (Baya Rehaz) létají nebo padají shora, nebo když házejí kolem svých obětí, mají těla trajektorii, která ukazuje, že jsou herci připevněni k systému vodicích drátů. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama