Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné a závěr je mimo úplně, přesto však má prvotina Courteney Cox své kouzlo a zejména v první polovině dokáže zaujmout. Nezvykle při zemi se držící sympaťák Seann William Scott tropí jednu blbost za druhou a lecko se s ním dokáže plně ztotožnit. Na nějaké ocenění to není, ale je fajn vidět jej projednou v jiné herecké poloze...70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa sme tu mali konečne film, ktorý sa nesnaží americkým spôsobom rozosmiať a dať do toho všetky možné nezmysly, na ktoré si človek vie spomenúť, ale miesto toho tu priniesol veľmi uveriteľný príbeh s veľmi dobre spracovanými postavami a zaujímavým dejom, ktorý ma celý čas udržal. Humor je nenásilný a celkom funkčný a rovnako aj dramatické momenty. Rovnako musím pochváliť hudbu. Nikdy nejde mimo, skladby tam skvele pasujú, sú prijemné na počúvanie a dodávajú tomu výborný feeling. Sú veci, ktoré človek vie odhadnúť a musím povedať, že Garret Dillahunt je občas otravný v role Teddyho brata, ale to sú asi jediné moje problémy s týmto filmom. Rád som sa naň pozrel a myslím si, že rozhodne stojí a pozornosť. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zachycuje život tak nádherným způsobem, že to snad ani není možné. Život je smutný, život je veselý, živo je nelehký, život je život a přesně takhle jednoduše je koncipovaný tenhle film. Jsem velmi velmi překvapený prvním počinem Courteney jako režisérky a vůbec by mi nevadilo, kdyby přešla od herectví hlavně k této branži. Stejně tak mě překvapil mnou ne zrovna oblíbený Seann W. Scott, který se pro mě tímhle z neoslnivých výkonů v přihlouplých komediích vyhoupl podobně jako Jennifer Anniston v Cake. Nemám Just Before I Go absolutně co vytknout. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tento film svojí účastí Seanna Williama Scotta vybízí k tomu,že to bude další bláznivá komedie jakou má v jeho filmografii víc,ale není tomu tak docela ba naopak.Děj filmu je zasazen do života Teda Morgana,kterému se smůla lepí na paty-rozešla se s nám jeho žena,práce ho moc nebaví a přátele též nemá a tak se rozhodne spáchat sebevraždu ve svém rodném městě,ale předtím si chce vyříkat všechno příkoří s lidmi ,kteří mu ho podle jeho mínění přivodili jako například jeho učitelku,spolužáka ,který ho šikanoval a nebo naopak chce poznat jak dnes žije dívka,která k němu jako jediná byla hodná a tak se vydá zpět na rodnou hroudu a ubytuje se ke svému staršímu bratrovi a jeho manželce s dětmi.Vše se nakonec ale vyvíjí trochu jinak než předpokládal...Pro mě na filmu bylo nejhorší to,že vůbec nevěděl jestli se chce tvářit jako seriózní drama a nebo čistá komedie a tak vážné scény kde i u toho Seanna si začnete říkat,že nemusí pořád hrát jen ujeté postavy střídají zase scény ,které jako by právě vypadli z nějaké takové komedie.Takže by spíš příště slušelo si vybrat čím to vlastně dopředu chce být,ale možná to vám ostatním sedne.Každopádně téma dobré,ale provedení pro mě pokulhávaá a Courtney Cox alias Monice se dá omluvit,že to je přeci jen skoro její režisérská prvotina a tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…ODJEL JSEM NA ZÁPAD, KDE JSEM SE ZAMÍCHAL DO DAVU. MĚL JSEM PRŮMĚRNOU PRÁCI V PRŮMĚRNÉ FIRMĚ A SLEDOVAL JSEM, JAK ROKY MÉHO BEZPEČNĚ PRŮMĚRNÉHO ŽIVOTA PLYNOU“… /// No a Ted má plán, kterej končí sebevraždou. Takže ze života. Navíc je tahle zvrhlá myšlenka fajnově filmově provedená. Stifler působí úplně normálně a Olivia Thirlby vnáší světlo nejen do jeho života, ale do celýho příběhu. Takovýhle ohlídnutí by prospělo každýmu. Nejen, že je to dobrodružství a zábava, ale možná byste získali odvahu říct starý, že víte, že je v noci vzhůru (poznámka pro ty, co věděj). Film pro chlápky po 40tce a všechny, kteří potřebujou uvěřit, že sračky, ve kterejch uvízli, jsou jen dočasný. Že by Courteney Cox měla podobný problémy? (Nebo je to chlap po 40tce?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jakej je rozdíl mezi osamělostí a prázdnotou. 2.) Zjistím, že na sebevraždu se dá ulovit fajn roštěnka. 3.) Thx za titule „tejna7“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)
  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno