Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvládli žánr na výbornou, nenudí a servírují nám chutné menu, které sice vychází ze starých receptů, ale o to víc má kvalitní základ, je velice chutné, přísady navzájem ladí, má šmrnc, není mdlé ani překořeněné a je znát, že kuchař si dal práci! Na hlavní dvojici hvězd je opravdová radost se dívat - jsou to hvězdy prvotřídní svítivosti - díky za příjemný zážitek v kině! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že někdy uvidím, jak atrofovaný Rocky dává na držku prostatickému Zuřícímu býkovi, bude jim u toho kundovat šedesátiletá Basinžerka, na kterou by jeden vlezl i v tomhle věku bez zoufalé přemíry třtinového extraktu z Božkova a natočí to mistr fekálních komedií, vychrchlám mu smíchy do xichtu celý obsah svých prohulených průdušek. Takhle jsem jen udiveně zahlenil podlahu v předsilvestrovském Sinestáru. Dva dokonale hláškující geronti doplněni genitálním Arkinem mi opravdu přivodili akutní záchvaty lekrace a zaplať Satan za Postradatelné, kteří odstartovali tu exhumaci a družení akčních mumií, nad níž může každý obstarožní otyloň jen plesat! Už se těším, až v roce 2028 uvidím při tomhle trendu WCJD, jak mlátí v Thajsku francouzskou holí dýchavičného Bolo Jonga na invalidním vozíku přes kyslíkovou masku. Bude se to jmenovat Krvavý Geriavit. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, nemal som veľké očakávania. Nevedel som si predstaviť, ako môže fungovať myšlienka postaviť dvoch dedkov do ringu a urobiť z toho film. Som milo prekvapený, ako sa scenáristi s príbehom vyhrajkali. Žiadna nuda a dej okorenený toľkými skvelými hláškami, že ťažko hľadať film, kde by ich bolo viac. Je tu cítiť melanchóliu, ale je to taká príjemná melanchólia, vôbec nie smutná ani depresívna. Srší z nej pozitívna energia obohatená mnohými vtipnými scénkami. Počas sledovania filmu som nevedel prísť na to, ako sa to skončí, a tu ma opäť scenár milo prekvapil. Vo filme je vrchovate všetko, čo sa u tohto žánru očakáva - perfektný scenár, akcia, vtip aj emócie, preto ho rozhodne odporúčam. 90/100 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Expendables (2) byli přinejmenším z poloviny myšleni vážně, proto v nich pokusy o humor ne vždy fungovaly. Grudge Match je v prvé řadě komedie, přičemž obstojně vystupňovaná dramatická linie slouží až jako přidaná hodnota. Humor zde opravdu funguje, Peter Segal má cit pro vypointované gagy i fungující hlášky. A v momentě, kdy už se stává film příliš stupidním, zaútočí na vás element nostalgie, díky kterému vypustíte rozum z hlavy a necháte se unášet příjemnou retro zábavou... 7/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi príťažlivá herecká zostava. K filmu pritiahne ako magnet no a stým sú automaticky spojené i vysoké očakávania...Obidve hviezdy si už boxerov zahrali, preto uveriť dvojici starších pánov boxerskú mladosť nebol vôbec problém. Úvod s počítačovou verziou zápasu trochu pripomenul nedávneho posledného Rockyho Balbou, ale potom sa film uberie iným smerom. Malý problém som videl v žánrovom zaradení. Ako dráma bol film málo vážny, ako komédia zas málo vtipný. Pomerne slušne bol rozobratý súkromný život dvojice boxerov, ktorý vzájomne preplietla i kráska K. Basinger, ktorá na svoj vek vyzerá very good. Herec J. Bernthal známy zo série Walking dead tu hrá DeNirovho syna a istá podoba medzi nimi je, takže oceňujem výber. Film slušne odsýpa, ale to nekonečné množstvo úderov do ksichtu v zápase si mohli odpustiť, toto už dnes zhltne málokto. Celkovo spokojnosť, ale k 4 hviezdam tomu niečo chýba. Osobne som čakal viac. 60%. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Mladou Sally (Kim Basinger) na začátku filmu si zahrála Kimina jediná dcera Ireland Baldwin. (Agatha)
  • V jedné z filmových scén Razor (Sylvester Stallone) a Kid (Robert De Niro) hostují na MMA zápase a Razor po hádce knokautuje jednoho z MMA bojovníků. Jedná se o skutečného MMA fightera Chaela Sonnena. (Punisher)
  • Natáčení probíhalo na konci roku 2012 v New Orleansu a Pittsburghu. (jenik71)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama