Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zpátky do ringu aneb poslední match Sylvester Stallonea. V roli zestárlého boxera, který se ve filmu mockrát v ringu neukáže, ale přesto se jedná o zábavnou komedii. Skvěle ho doplňuje jeho soupeř De Niro. Lepší dvojku si nedokáži v tomto souboji představit a i když nejde o nějaký originální filmový zážitek, divák si své určitě najde.. 7/10 = 79% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $29,807,260Tržby Celosvetovo $44,907,260Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,241,988Tržby za predaj DVD v USA $2,731,892║ film v zlých režisérskych rukách, škoda, mohla to byť ďaleko lepšia pocta, týmto borcom, slabý priemer /50%/ ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

zostarnutí rocky balboa a raging bull vo "vyrovnávaní sa s minulosťou, chybami, nachádzaní svojej rodiny a dokazovaní si svojej skutočnej hodnoty"; uáááá... odhliadnuc od pár vtípkov (za ktorými poväčšinou stojí alan arkin, občas deniro...) to bolo až prekvapivo vykastrované, na to že je to film o boxe a hrajú tam stallone s de nirom... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Rocky vs. Lamotta si dávají na hubu v poměrně slušné komedii o rodině a sportovním duchu. Celým filmem se táhne příjemný old-school odér a Sly i De Niro si ze sebe i ze svých slavnějších rolí dokážou udělat srandu. Vedlejší party jsou velice dobře obsazené, nejsympatičtější je jednoznačně synátor Jon Bernthal a dědula Alan Arkin. Nebýt tak toho velkého mínusu v podobě užvaněného, debilního černocha... Nemám televizi. Oblbuje to. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná nostalgická jednohubka, které jdou Slyovi v poslední době zatraceně dobře od ruky. Místy se zde sice sází až příliš na rodinný humor a ty několikrát omletá moudra si mohli tvůrci klidně odpustit. I když na druhou stranu chápu, že to bez nich asi ani nešlo. Jinak to ale hodně příjemně odsýpá, zábavné scénky většinou opravdu hodně pobaví a i ta dramatická linka vlastně docela funguje. Herecky to navíc nemohlo být více sehranější, Stallone i De Niro si svůj návrat do boxerských rukavic strašně užívají a záda jim navíc kryje výborný Alan Arkin v té největší hláškařské pohotovosti. Jen ten Kevin Hart zde byl chvílemi až příliš otravný. Pro fanoušky Rockyho a jeho zuřícího kolegy naprostá povinnost. Jo a závěrečné cameo nemá chybu. 70% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Ve filmu není až na pár výjimek vidět jiný typ telefonu než Nokia Lumia. Není to náhoda, ale záměrné umístění product placement firmy Nokia. (Punisher)
  • Ve snímku se objeví slavní boxeři Mike Tyson a Evander Holyfield, kteří byli stejně jako hlavní hrdinové filmu svého času velcí rivalové. (Punisher)
  • Hodně lidí si myslí, že se jedná o Stalloneho projekt. Podle Roberta de Nira to byl ale právě on, kdo dostal scénář jako první a jeho napadlo, že jeho oponentem by mohl být právě Sylvester Stallone. Tomu se ale nejprve na filmu dělat nechtělo, protože nechtěl parodovat Rockyho (1976). Nabídku přijal až poté, co ho Robert de Niro přemluvil. (Chevees)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama