Reklama

Reklama

Animal

Trailer

Partia piatich kamarátov prichádza kempovať do hlbokých hôr. V minulosti v danej oblasti trávili s rodičmi každoročné letné prázdniny. Dnes sa do Holland Creek vracajú z iného dôvodu: chcú sa rozlúčiť s Jeffom, ktorý je opätovne povolaný do služieb armády U.S. Pôvodne plánovaný relax sa hneď v prvú noc mení na krutý boj o život s neznámym tvorom, bažiacom po čerstvom ľudskom mäse. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jestliže se spokojíte s tím, že od snímku „Animal“ nemůžete čekat nic převratného – nic takového také nedostanete – tak si uvědomíte, že tohle je opravdu něco, co vám vyhovuje, co je jízda od začátku do konce, nic se zbytečně neprotahuje a jsou zde scény, které jsou poplatné hlavně divákovi a efektu, který to na něm má vyvolat. Bavil jsem se, což mi v tomhle případě ke spokojenosti stačilo. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný "animal" horror, i keď je otázka či to vlastne nejaký "animal" bol. Až priveľmi sa táto "kreatúra" podobala na tú z filmu Feast - Krvavá hostina. Dokonca podobnosť filmu je obrovská. Pár ľudí uzavretých v lesnej chatke čakajúc kto bude na rade. Ale ako hovorím, nenudil som sa, herci docela v pohode a fakt, že ma tu nič výnimočne nenasieralo. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Docela překvápko. Trailer se mi sice moc nelíbil, ale ve výsledku se jedná o nadprůměrný horůrek o příšerce a partě lidí. První co hodnotím kladně je samozřejmě největší tahoun filmu a to příšera. Je velmi dobře zpracovaná, nezaprasila jí žádná CGI vychytávka a ačkoliv je mírně gumovější, pořád vyvolává dost respektu a taky divné zvuky. Dále atmosféra je na velice dobré úrovni a někdy jsem prostě tak nějak nevěděl co čekat a byl jsem v napětí. Postavy jsou cca sympatické a hrajou co umí. Přidat ještě malinko víc gore, byla by to dokonalá podívaná. Pořád se ale jedná chválitebný snímek, kterému se nestydím dát i tu 4*. (Rebel vole) ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem si chtěl po Transformers oddechnout u něčeho jednoduchého, bohužel sem nečekal, že to zase bude totálně debilní píčovina.Monstrum směšné, lekačky předvídatelné, chování postav imbecilní, logika nulová.Typický příklad úplně tupého filmu bez špetky invence, podle všech žánrových klišé.Kolosální čurákovina jejíž existence opět dokazuje, že film může dělat už úplně každý, protože i já bych to natočil desetkrát líp.Sračka. 0%. ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

44 procent? Nechápu, film je nudný od začátku až do konce. Herecké obsazení krajně nesympatické, špatné výkony, neuvěřitelné a přehnané postavy, dialogy působí jak kdyby je psal někdo, kdo nejenže nemá žádné ambice napsat biď jen slohovou práci pro první stupeň základní školy , ale ještě je retard. Celý film je naprosto random a viditelně peníze dostal někdo, kdo je nikdy dostat neměl. Nemusel bych se dívat na to, jak se vystrašené postavy jimž umírají přátele baví o homosexuální aférce jednoho z nich a u toho afektovaně ječí. Třikrát převařenej Pumpkinhead. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Některé zvuky, která vydává příšera, pocházejí z počítačové hry "Doom". (Corpsegrinder)
  • Prvý film produkčnej spoločnosti Flower Films, v ktorom nehrala šéfka tejto spoločnosti, herečka Drew Barrymore. (beso74)
  • Thorsten Kaye stratil na jeden deň hlas po tom, ako sa nadýchal toxického dymu zo svetlice. (beso74)

Reklama

Reklama