Reklama

Reklama

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (908)

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Nebezpečné euromyšlenky v sranda konceptu a ocením jen jednu z nich - zaměstnávat ve školství propuštěné mukly, podmínkou dokončená základka, víc netřeba, protože kdo se chce při současné úrovni skutečně něco naučit, pak jedině samostudiem... 42 minut - můj strop, s jedinou možnou reakcí na děj, dialogy a herecké výkony - fakjů, pane učiteli! A jako bych několikrát zahlídla Sagvana Tofiho, hergot! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fakjů tenhle film. Milý pane učiteli a to mělo být jako vtipné pane učiteli? tohle trapné infantilní pubertální nic??? a ještě 78% k tomu?! No asi jste tu všichni patrně větší znalci než já. tím to bude. Já totiž zastávám názor, že skopčáci komedie nikdy točit neuměli a tenhle patvar na tom nic nezměnil. a to jsem byl ještě lákán na projekci ufff ještě, že jsem nešel... To bych odcházel asi z hodně kyselým ksichtem. nevím proč, ale jestli mi tenhle film něco připomněl tak to byla scéna ze školy ze South Parku : Jak by se vám líbilo vylízat mi prdel? Co jsi to říkal??? Ehh promiňte já jenom... JAK BY SE VÁM LÍBILO VYLÍZAT MI PRDEL PANE GARISSONE?!20% ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Konfrontace kriminálníka se školním prostředím má sama o sobě obrovský komediální potenciál. Na jeho plné vytěžení je ovšem kromě sympatického obsazení potřeba opravdu dobrý scénář a režie. A tyto dvě klíčové složky jsou zde bohužel na velmi průměrné úrovni. Mezi německými komediemi (tohle slovní spojení je pro mě skoro oxymoron) je to ale samozřejmě jednooký král mezi slepými.... 60 % ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nemci to šmrncli hollywoodom, z ktorého si zobrali ten lepší príklad a prekvapenie je na svete. Jednoduchý námet, ktorého obmena tu bola už nespočetne veľakrát slávi úspech. Samozrejme ten by sa nedostavil bez podarenej ústrednej dvojice a najmä množstva a množstva vedľajších postáv, vďaka ktorým film nenudí, charaktery sú rôznorodé, fungujú a tak nieje núdza o nápady a dôvtip. Zo začiatku to trošku smrdelo kameňákovským prívalom vtipov, potom sa však k slovu dostal aj scenár a situačná komika zabodovala. Naozaj to celé skvelo fungovalo a počas celého filmu som si neuvedomil, že pozerám film z krajiny steeloviek a horských doktorov. 80%. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ich bin hungrig, und ich muss meine Hoden sofort zu kratzen! Víte, co jsem právě napsal? Já taky ne, ale dost možná jsem citoval Hitlera. Němčina je tak odporná, že by ani neměla být legální. Maximálně by se měla užívat vedle kombinaček a elektrošoků k mučení zajatých afghánských teroristů. Stačilo by jedno dobře vypálené cédé německé dechovky a do minuty byste věděli, že máte podminovaný barák i na Fidži. Jak se tam ty kurvy dostaly, to nikdo neví. Nicméně, proč jsem se díval na tento film? Nejen, že mi němčina všech protagonistů naprosto trhala uši, ale dokonce i moje mozkové buňky začaly incestně prcat mezi sebou, aby co nejdřív zdegenerovaly a přestaly to nacistické blábolení tolik vnímat. Naštěstí mě v psychické pohodě držela přítomnost anglických titulků a čtyř lajn pervitinu. Ač se může zdát můj komentář doposud veskrze negativní, tak skutečně je. Nicméně dále už to jenom pokvete, páč když ve filmu zrovna nemetali schnitzlema, tak jsem se docela obstojně bavil! A to je co říct, protože ti šťastlivci co mě již znají, bezpečně vědí, že jsem divák veskrze náročný a zpravidla nedokáži ocenit ani brilantně natočené a mistrovsky zahrané bukkake porno s excelujícím cameltoe v hlavní roli. Nyní jsem se nejednou načapal, jak se přitrouble hihňám a prdím si pod peřinu. A to se mi to dokonce stalo několikrát i během filmu. Je to samozřejmě jen další obdoba všech těch debilních amerických teen komedií s hromadou klišé a nekvalitně vylízanýma blonckama s inteligencí zavařených okurek, ale asi jsem po všech těch filozofických dýcháncích s Dostojevským už konečně potřeboval vypláchnout hlavu nějakou nenáročnou kravinkou. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Keď Zeki Müller (Elyas M'Barek) v závere volá s prostitútkou, tak na mobile spoločníčky jasne vidieť, že nikam nevolá. (domco10)
  • Keď príde sociálna pracovníčka na návštevu, Zeki Müller (Elyas M'Barek) nalieva vaječný likér. Počas rôznych pohľadov kamery je viečko raz uzatvorené a raz len tak položené na fľaši. (domco10)
  • Když Zeki (Elyas M'Barek) shání na škole práci jako školník, jde na pohovor s ředitelkou školy. Jedná se ovšem o chybu, protože v Německu ředitelé nepřijímají nové zaměstnance, o tom rozhodují vyšší autority daného města. (hansel97)

Reklama

Reklama