Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (241)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Utrpenie pozerať, vhodné maximálne pre masochistov. Na Eisenberga je pohľad skutočne bolestný, s tým ksichtom sa hodil maximálne do prvých častí Prci, prcičiek. Veľmi sklamaný som z Kristen Stewart. Je to nevyrovnaná osobnosť a žiaľ aj herečka. V súkromnom živote sa najprv tvári, že je v šťastnom páre s Pattinsonom, aby ho podviedla s režisérom a onedlho už je v nejakom lesbickom páre a vyzerá jak chalan. Herecky ma potešila vo Svete podľa Mallory ale predovšetkým v Still Alice, kde ukázala, že má veľký potenciál. Nanešťastie ale berie braky typu Sils Maria, Na ceste a toto je vrchol ničotnosti. So špiónskou témetikou vyšli v krátkom čase dve komédie Spy a Kingsman, obe kvalitné a vtipné. Tvorcovia tejto paródie na dobrý film by sa mali pozrieť najprv, čo už bolo natočené, čo môže pobaviť, čo je zábavné. Pár frkov zhúleného žida ani tisíce výstrelov ako v Terminátorovi z filmu kvalitný snímok neurobia. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Pane jo, to byl nářez! Znáte to. Rozhodne se, že půjdete do kina, ale dávají jen věci co už jste viděli a nebo co vidět ani nechcete. A pak tu je film American Ultra. Nějak jsem ani nevěděla o čem to je, mrkla jsem jen na herce a už mazala do auta. A JO JO JO JO JO!!! Celou dobu z toho na mě dýchal Zombieland (což je zvláštní, jelikož to má společného jen herce a kameru) a naprosto skvěle jsem se celý 96 minut bavila. Dokonalé a vtipné reakce postav, dialogy k popukání a akční scény epické. Konec v obchoďáku? Jasný Zombieland :D Samozřejmě, že je film strašně přehnaný a když se to vezme kolem a kolem tak je to hrozná sračka, ale když to vezmete rovnou za nosem a budete se držet té nadsázky, kterou je film prosáklý, budete se bavit královsky jako já. 5* ///Jednu chybu jim ovšem neodpustím. Oni je zatkli, dali do vazby, vzali jim osobní věci a Mike i přesto má u sebe ten svůj prstýnek? To asi ne no.../// ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušil, co od toho filmu čekat, takže jsem byl jeho vývojem nakonec hodně překvapený. A musím říct, že docela mile. A akčních scénách to funguje, ale díky hlavní dvojici to funguje i jinde. Topher Grace je pořád docela dobrou komickou postavou, takže ty zábavnější momenty celkem dobře kočíruje. Příběh pak moc nepřekvapí, ale není to vůbec zlé. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem asi čekala, že se u komedie (parodie? nebo to bylo myšleno vážně?) zasměju víc, ale nějak se to nekonalo. Zase abych nelhala, párkrát jsem se zasmála, ale teď už si upřímně nevzpomenu čemu. Navíc můžu říct, že jsem půlku filmu nechápala o co jde, pobíhali tam agenti CIA (jeden divnější než druhej) a furt mluvili o něčem, co nedávalo smysl. Když jsem teda konečně pochopila o co jde, tak musím konstatovat, že podobný námět by se dal udělat mnohem líp a mohlo by to být mnohem vtipnější. Ale co už. Jesseho a Kristen mám ráda a dívala jsem se hlavně kvůli nim. Nemůžu vyloženě říct, že bych se u toho nudila, ale čekala jsem něco trošku lepšího. 3* ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Film bez jasnej cieľovky. Toto nie je teenagerská verzia Pinneapple Expres ako sa snaží klamať kampaň ale celkom zaujímavý ale bohužiaľ nezvládnutý návrat do starých čias. Na papieri to muselo vyzerať perfektne. Krvavý 90´s akčňák s prepálenou zápletkou, prekvapivo veľmi dobrým žánrovým scenárom a funčnými postavami stvárnenými sympatickým hereckým duom (aj keď je vidno, že Eisenberg v akčných scénach nestíha). Režisér však film nezvláda a je z toho občas dosť bordel. Toto bola výborná látka pre Vaughna alebo Baya (toho ktorý natočil Pain and Gain alebo Bad Boys).Škoda premárného potenciálu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Scenárista Max Landis prozradil, že si název filmu napsal na ruku lihovým fixem na jedné house party, kde jej vymyslel. (Ajjinka)
  • U části závěrečných titulků je použita animace, kterou vytvořil zesnulý Gary Leib, undergroundový kreslíř, animátor a muzikant. Hlavní postavu tvoří opičák Apollo Ape, což je použito i v komiksu, který vytváří Mike Howell (Jesse Eisenberg). (noelcoward73)
  • Z marketingových a reklamných dôvodov spoločnosť Lionsgate na Comic-Cone v San Diegu rozdávala zdarma marihuanové jointy každému, kto mal povolenie od lekára. (Da_reba)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama