Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (173)

Seti 

všechny recenze uživatele

Přestože se jedná o romantický kýč nejhrubšího zrna, tak se mi to zřejmě v důsledku nějakého záhadného vychýlení zemské osylíbilo. Asi to bude tím, že mi The Best of Me hodně připomínalo Sparksovu nejúspěšnější filmovou adaptaci (ano, mluvím samozřejmě o The Notebooku), která je jedním z mých nejoblíbenějších filmů tohoto žánru. Hlavní hrdinové mi byli sympatičtí a to v obou věkových kategoriích, a ta cukrová chemie mezi nimi z mého pohledu taky šlapala. A samozřejmě mě jako příznivce nejednoznačných a ne zrovna Happy Endů potěšil konec. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Do 1:30 by to bylo na docela příjemný ***, celkem zajímavě a ne až tak tupě okoukaně vystavěný, slaďák, ale kupodivu koukatelný a netupý. Pak ale někomu jeblo a celé to sklouzlo do tak pitomého patosu, že se vlastně nevidím ani místním odpad!ům, protože tohle už vyžadovalo značné množství blbosti v krvi autorů, aje mi fuk zda je to takové i v předloze. Ten konec to zabil, s přimhouřenými okama **. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

SPOILER ,,Možno kráčam po predom určenej ceste,aj ked ju zatiaľ nevidím".Cesty Božie sú nevyspytateľné.V závere to pochopíte a všetko bude dávať perfektný zmysel,ale ešte predtým..Už ma ruka svrbela napísať,aby prestali s tými Sparksovými spracovaniami kníh,ale to by nesmel prísť ten dramatický zlom zhruba v polovici filmu,ktorý ako novináry zvyknú s obľubou vravievať ,,vyraziť dych" ba naopak,takéto príbehy si zaslúžia filmové spracovania.Toto je to najlepšie od Sparksa a od doby Zápisníka jednej lásky.Urobil nádhernú bodku za príbehom - neznížil sa k čistému happyendu,lebo tak sa ani reálny život nekončí a nedoprial Amande kúsok životného šťastia v podobe muža,ktorého milovala celý život. Žiadne - žijú spolu až do smrti.Nikdy to nie je čierne alebo biele, ale má to rôzne odtiene sivej.Odporúčam aj tomu najzarytejšiemu odporcovi romantiky.Dramatický,dojemný príbeh zo štipkou mystiky.Poctivé 4 hviezdy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

That's fucking gangsta movie. No jako ten konec byl drsný. Ne že jsem nebrečela (to se nenechte zmást hodnocením, já brečím u všeho), ale celé to bylo takové nemastné neslané - zvláště ta první polovina. Takový příběh už tu byl nejmíň stokrát a i v podobném zpracování. Od druhé poloviny byly ale docela dobré záběry, třeba nehoda s Bobbym (to jsem fakt na začátku filmu nečekala). Pak ale přišel konec.... tak strašně přehnaně přehnaný konec. Na jednu stranu fajn, že to neskončilo happyendem a že se fakt rozešla s manželem i vzhledem k situaci, ovšem moment wooohoooo ůůůůůůůůůůů a jeho srdce bude nadále žít v jejím synovi... ehm ehm. No tak nevím.. první polovina na 1*, druhá polovina tak na ty 3* a konec klišovitý odpad. Průměrem? 2,5* nejspíše. Silnější dvě hvězdy řekněme. Jsem prostě silně rozervaná a nevím, jak hodnotit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako všetko, v čom má prsty ultra mega presladený cukríček Nicholas Sparks. Toto nemôže napísať normálny chlap, neexistuje. Ten príbeh to je fakt niečo hrozné, červená knižnica je proti tomu drsný luxus z inej galaxie. Tak hrozne presladené, že Pilcherová je oproti tomu Votrelec. Na hranici odpadu a to fakt neviem za čo tá hviezda. Nemám síl komentovať, idem si rozlepiť ústa. 10/100 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech New Orleans a Covington ve státě Louisiana. (Terva)
  • Když Dawson (James Marsden) a Amanda (Michelle Monaghan) tlačí Aprilino auto, jeden z Amandiných kamarádů osloví Amandu jménem April. Přesněji řečeno: „April, come on!“ (pityty)
  • Ve filmu omylem zastřelí Dawson (James Marsden) jeho bratrance. V knize ale zabije místního doktora při autonehodě. Co však zůstává stejné je to, že oběma ženám zabitých můžu, jak ve filmu, tak v knize, posílá Dawson měsíčně peníze. (pityty)

Reklama

Reklama