Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, je celkem slušný komik, ale bohužel, vždy jen do nějaké úrovně. Tady film nezačínal špatně, ač jsem od filmu nic neočekával, tak první minuty byly příjemné a já se těšil na celkem slušnou komedii. Ale, jak to u filmů s Hartem bývá, tak si to bohužel úroveň neudrží a to je problém i u tohoto filmu. Tady za to ani nemůže úplně Hart sám, ale film a jeho zpracování. Když jsem se dostal do druhé půlky filmu začalo to být trochu víc přehnané, (hlavně ta rozlučka se svobodou). Ale ani po ni se to už nezlepšilo a film už toho moc do konce nenabídnul. Spíše bych doporučil film Kámoš k pohledání, který je podle mě lépe zpracovaný.                        Pozitiva: Reference na seriál Ztraceni. Negativa: Rozlučka se svobodou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Americká komédia, ktorej námet je zo šablóny, ktorú kúpite aj na tureckom veľtrhu. Ale predsa len zábavnejšia, ako ostatné instantné produkty Made in America, prístupná pre väčšinu planetárnej populácie, obsahujúca občasné emócie, aby sa nepovedalo, že nemá väčšiu výpovednú hodnotu. Stačí? Nie? Tak si zapnite kanál číslo ( ? ) a pozrite sa, aké máme nádherné reklamy. ()

Reklama

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která až příliš spoléhá na bavičský talent Kevina Harta. Bohužel mu ale nedává moc prostoru tento talent ukázat. Zápletka je vynikající, herecké výkony nejsou špatné. Scénář ovšem nefunguje, vše se zdá až příliš nucené a postavy nejsou ani trochu uvěřitelné. Škoda, kdyby mezi hlavními postavami byla trocha chemie, která by dávala smysl zakončení, bylo by to lepší. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ať žijou předvídatelné komedie. Kaley chválabahu má vlasy a černej svědek je pořízek jak prase. Celkem jasná tuctovka, která určitě neurazí a je na zvednutí nálady jak dělaná. Jedinou vadu na kráse to mělo, že se člověk nesmál od začátku do konce, což bych u komedií předpokládal, protože doprčic vždyť to jsou komedie... No nic tak třeba příště ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Další přitroublá americké komédie, která má všechno, co má mít: spoustu fekálního "humoru", politicky korektní obsazení, hraní na city a především vyžranýho americkýho troubu, kterýho si přes jeho loserovitost všichni zamilují a začnou ho obdivovat. Taky nějaký rednecky, pěkný auta, pěkný holky, spoustu muziky a hlavně páááártyyyy! Přes veškerou snahu pobavit diváka, jsem se jako obvykle u týhle americký komedie solidně nudil a poslední třetinu ani nedokoukal. Nejvíc bolí takový to jímavý vyznávání citů, promlouvání do duše, vzájemné narovnávání sebevědomí a hlavně neuvěřitelný bizarnosti - např. když se luxusní kurva během chvilky zamiluje do trouby Douga poté, co jej chvíli profesionálně ošmatává na jeho rozlučkový párty (během níž se Doug buď chová jako kokot anebo je všeobecně zesměšněn nechutnou zoofilií a zraněným dickem). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama