Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Osviežujúca romantická komédia, ktorá opracúvava veľmi zaujímavý nápad a v zásade veľmi originálna myšlienka. Pobavil som sa na viacerých skvelých hláškach, aj keď na druhej strane sa to nevyhlo zbytočným a trápnym scénam. V rámci komédií to nie je nejaké terno, ale ten nápad je fajn a sympatické herecké obsadenie, najmä v podaní Kaley, nemohlo nič pokaziť. 60 % ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle... Prvně jsem se smála, jak začali Doug a Jimmy tančit na té cizí svatbě - hlavně ten balet. Druhá vtipná scéna byla, když fotili tzv. "zážitkové fotografie". Právě jsme v půlce "komedie" a jen dvě dobré scény. Ok jdeme dále... Pak následovala scéna se psem - ano přesně tohle je ten hnusný zvrácený nechutný humor, který nesnáším. Asi stejně jako scéná s "hořením" babky. Hmm a jsme na konci.. ten jediný dostává ode mě velké plus a zvedá tenhle 1* odpad na 2*. ()

Reklama

lebrond 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u Top Five s Chrisem Rockem, černošská komedie není pro každého a ne každý jim dokáže holdovat. Kevin Hart se konečně začíná objevovat i v rolích, které nejsou jenom o neustálém opakování slova f*uck. Dokonalý svědek mě potěšil pro nenásilný humor a skvělé herecké obsazení. Sice závěrečné scény se mohly trochu doladit, ale Hart s Gadem pobavili. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Protivný černoch dokáže zaručeně zkazit kdejakou komedii. Ne každý je totiž Eddie Murphy a já na ty jejich blbé škleby někdy už prostě nemám. Hlavní hrdina je navíc docela odporný tlouštík. Takže to zachraňují Penny z Třesku a především půvabná sympaťačka Olivia Thirlby v žalostně maličké roli. Námět sám je ovšem geniální. Nepochybuji o tom, že taková živnost by v USA musela dobře vynášet. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ubral na své kulometné otravné ukecanosti, a táhne celý film. Některé gagy jsou výborné, a ač zápletka je stokrát omleté " jak loser bez přátel ke štěstí přišel", ději to nevadí. Zklamala Caley Cuoco, nejenže skoro nehraje, ale ani nezdobí, což je na pováženou. Zato potěšila banda podivínů a opravdu jsem se dobře bavil. Jako nenáročnou oddechovku můžu jen doporučit. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama