Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá Nina je pohledná a talentovaná a společně se svým manželem Gaspardem vede v Paříži úspěšnou firmu s plavkami. Gaspard by však tuze rád strávil trochu času jen se svou milenkou, a tak věnuje Nině měsíční odtučňovací program v Alpách. Baculatá Nina neochotně přijímá... Na „farmě tlouštíků" Nina potkává rozličnou skupinu jedinců, kteří ze souboje s kily vyšli jako poražení. Pod svá ochraná křídla si ji vezmou dvě ženy s velkými osobnostmi: Emilie, tlustá a přívětivá hospodyňka plných tvarů, která sice prosazuje názor, že „Čím větší, tím lepší!", ale do lázní jezdí každým rokem a nikdy nepřizná, že není tak šťastná a zdravá, jak vypadá; a Sophie, totálně přepracovaná právnička, která odmítá stárnout, drží diety, aby měla kontrolu nad svým tělem a platí za sex, aby pod kontrolou držela i svoje srdce. Mezi hodinami fitness, na kterých mohou vypotit duši a lekcemi správného stravování se z našich tří protagonistek stávají nejlepší přítelkyně, které si společně upravují pravidla, flirtují a dávají si do nosu v restauracích! A taky si začínají uvědomovat, že jediným klíčem ke štěstí a úspěchu je přijetí sebe sama. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (8)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Pro mě sympatická hlavní hrdinka a milá komedie. Zase trošku jiný pohled na průměrné praštěnosti. Oceňuji tady, že tenhle film nebyl klišoidní romantikou, jako většina amerických hloupostí. Proto i těch pár chybek můžu přehlédnout. 50/50 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Buřtící všude kam sem se podíval nic proti ním ale je to zábavná komedie se dvěma dobrými příběhy, chlípný manžel který se hodí zastřelit, falešná kámoška a skvělá žena větších tvarů. Komedie je sice plná tuku ale má zajímavé místo a v celku dobrý příběh určitě sem se s buřtíkama nenudil. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Otázka, zda je někdo tak blbý od narození, nebo na to chodí do speciálních kurzů, byla naštěstí položena v exteriéru. Kdyby měla to smůlu, že by byla vyřčena v interiéru, dozajista by nad ní visel mikrofon. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

55% za mě, jak se projevuje nadbytek a změna životního stylu a hodnot v euroamerické kultuře, přirozeně se občas dotýkáme tématu obezity. Zde nacházíme roztomilé nenáročné trochu nadbíhající téměř televizní pojetí. Film, co snad nikoho neurazí - ani štíhlé, natožpak macaté, jen opakuje to známé: i macurky mají své city sny a představy, nebuďte k nim krutí ;-) Jinak je celkem zajímavý původní název filmu, jež bych volně přeložil asi jako "Dobrá, tak tedy štíhlí". ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama