Reklama

Reklama

Nebe existuje

  • USA Heaven Is for Real (více)
Trailer 1

Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie® nominovaný Greg Kinnear (Nejlepší herec ve vedlejší roli – Lepší už to nebude, 1997) se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn Colton tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Colton podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením... O věcech, které nemohl vědět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (133)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s náboženskou tématikou, ale zase všetkého treba s mierou. A toto tu už bolo cez hranicu únosnosti a ďaleko na území lacnej kresťanskej agitky. Inak vonkoncom som nepochopil, prečo bol pre tých kostolníkov taký problém uveriť, že nebo existuje (dokonca chceli vyhodiť aj reverenda), veď predsa viera v nebo a Ježiša je nedeliteľná a hlavná časť viery, alebo sa mýlim? Tak potom načo chodili do kostola? Tie reči o Bohu, mŕtvom synovi tej nesympatickej babizne a nenarodenom dieťati na lepšom dojme tiež nepridali. Hrozne patetické a podliezavé citové vydieranie.... Podpriemer. 40/100 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hodně důležitý pro ty, kteří v Něho věří, hodně zvláštní pro ty, kteří věří v NĚCO jiného...Nerada se k těmto filmům vyjadřuju...Má to své kouzlo, je to ale na druhou stranu, ano, dá se říct, fanatické, ale myslím si, že ještě v úměrné míře, ale určitý tahoun tam je...Film není ani o tom malém klukovi, ale o dospělém muži, který se na základě zkušeností malého kluka pere s tím, jak je to tedy s jeho vlastní vírou...Greg Kinnear byl hodně důvěryhodný, jeho žena pro mě byla na pěst a malý sy mi byl silně proti srsti...3* jsem si rozmýšlela, ale je to ta slabší varianta...Tohle není na jediný zápis komentáře, ale na obrovskou diskuzi.... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejsem věřící člověk a nechápu, proč je z tohohle tak velký příběh. Ano, jsou zde momenty, kdy se skutečně zdá, že ten kluk ví něco víc, než by vědět měl. Na druhou stranu je to výpověď filmu a výpověď otce malého chlapce. I když je to podle skutečné události, jsem až příliš velký skeptik, aby mě tohle ohromilo. Herecké výkony jsou fajn, kluk je skvělý a Grega mám prostě rád, ale film mě nijak nechytnul. Prostě další skvělý film pro věřící bratry a sestry. ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Aj ked drama nie je moj velmi oblubeny zaner, na tento film som dostal odporucanie z nabozenskych kruhov, tak som si ho pozrel. Hviezdicku navyse ziskal za to, ze je podla skutocnej udalosti, aj ked by mohol byt mozno aj o polhodinu kratsi, pretoze tie najzaujimavejsie veci su obsiahnute fakt len v niekolkych minutach a navyse film sa dost pomaly rozbieha. ()

Persephone9 odpad!

všechny recenze uživatele

Naposledy som sa takto ojebane cítila, keď som dočítala knihu Chatrč. Prvoplánové vymývanie mozgu na základe obrázkov s pár obláčikmi ako poňatie neba a smejúcimi sa anjelikmi... The fuck? Od takýchto filmov a príbehov rýchlo ruky preč. A to mám vskutku rada silné príbehy a príbehy, ktoré sa tak ľahko nedajú vysvetliť racionálne, i napriek tomu, že som neveriaca, ale toto bola proste slátanina. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • The Guardian nespochybnil film, ale vyjadril skepticizmus ohľadom zobrazenia príbehu vo filme. Červené značky, o ktorých Colton Burpo (Connor Corum) tvrdí, že mal Ježiš na rukách a nohách, sú dobre známe. Chlapec mohol ľahko uhádnuť, že jeho otec-kazateľ sa bude modliť, alebo mu to mohol povedať ošetrujúci personál. (Arsenal83)
  • Film zarobil 101 miliónov dolárov oproti rozpočtu 12 miliónov dolárov, čím sa stal v tom čase druhým najlepšie zarábajúcim kresťanským filmom všetkých čias za Umučením Krista (2004) a údaj platný ku 1.1.2024 je stále platný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama