Reklama

Reklama

Nebe existuje

  • USA Heaven Is for Real (více)
Trailer 3

Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie® nominovaný Greg Kinnear (Nejlepší herec ve vedlejší roli – Lepší už to nebude, 1997) se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn Colton tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Colton podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením... O věcech, které nemohl vědět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (133)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $91,386,097Tržby Celosvetovo $101,154,422Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,307,957Tržby za predaj DVD v USA $31,319,470║ vyznie to ako klišoidná povrchná TV produkcia, kde Kinnearovi toho farárka len ťažko uveríte a následne rádoby tlápačky ani nejak zvlášť neberú, toto Randallovi Wallace nevyšlo /40%/ ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Kineara mám ráda ale tady mu role absolutně nesedla..On je herec do akcí které mají spád .Zde se musel očividně brzdit.A už hodněkrát jsem se přesvědčila že někdy bestseller vydávaný za bestseller není totéž..Vždy se něčemu pomůže a kvalita zůstane upozaděna.U knih je to klasika.Jako když se filmu vyrobí trailer z pát dobrých scén a film se rovná absolutní nule.Tady je to to samé.Syn něco viděl a na tom se postaví příběh..... ()

Reklama

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Vždy sa snažím film hodnotiť podľa jeho kvality. Povedal by som, že to bol lacný film oproti hollywoodskym trhákom, ale bol veľmi bohatý ohľadom deju a myšlienky. Či už ste veriaci alebo nie, istým spôsobom Vás to musí priviesť k myšlienke, či nebo ozaj existuje. Ako mohol 4 ročný chlapec poznať také tajomstvá? Alebo ako sa mohol jeho pohľad na Ježiša stretnúť s názorom úplne cudzieho dievčatka, ktoré je na 1000 kilometrov od jeho. P.S. Tento krát som asi viac hodnotil pointu príbehu, než jeho spracovanie. ()

joker30 

všechny recenze uživatele

No priznám sa, že som mal celkom veľké očakávania aj keď nie som nejaký veľký kresťan. Určite téma, ktorá má potenciál. Bohužiaľ musím povedať, že premrhaný. Po prvej polovici, ktorá mi pripomínala prequel Siedmeho neba som si hovoril ok kresťanská propaganda, beriem, rozbehne sa to v druhej polke. Bohužiaľ druhá polka naozaj nuda, nič sa nedialo, chlapec dokopy tri alebo štyrikrát povedal zážitok z neba a to je celé. Nehovorím, že z toho mali urobiť fantasy ale aspoň nejako to vygradovať. Je to tak na 2 * , dal by som jednu navyše za to, že Kinnear je stále sympaťák, ale na druhej strane by som musel ubrať jednu za jeho ženu, ktorá mi strašne liezla na nervy. ()

kedl 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem takhle potkal Černou vdovou a Artemesii a dali jsme si pořádně do těla. Polohy střídali, neremcaly, na klíně seděly, užívaly si, byla to prostě jízda na kterou v životě nezapomenu. Při vyprávění známým a kamarádům o mém dobrodružství, jsem byl otázán, jestli to myslím vážně a jestli to nebyl jenom jeden z vlhkých snů. S tím filmem je to stejný. Vážně si byl v nebi? Tvůj bratr seděl Ježíšovi na klíně? HaHa!! BumBum!!! Ten film se bere tak strašně vážně, až to bolí!!® ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v několika lokacích kanadské provincie Manitoba. (Terva)
  • Litovské maliarske dievča, ktoré sa objavuje na začiatku a na konci filmu v podaní Ursuly Clark, vychádza zo skutočnej Akiane Kramarik (narodená 9. júla 1994 v Mount Morris, Illinois), dievčaťa, ktoré tvrdilo, že malo zážitok, pri ktorom stretlo Ježiša v nebi. Okrem toho obraz o Ježišovi zobrazený vo filme je skutočným obrazom Kramarikovej, ktorý sa volá "Princ pokoja". (Arsenal83)

Reklama

Reklama