Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Zranitelná Jennifer se nám zakoukala do zajíčka. A jelikož film není komedie, ale thriller, tak se to samozřejmě někde po cestě pokazilo. A pak víc a víc a ještě víc. A vlastně docela hodně. Celkem nápaditý. A celkem hodně slušně zahraný. Ale to stupňování začne časem přijít až šílený až to celý nakonec přijde hodně přitažený za vlasy. Škoda toho, zápletka není špatná. 3-* ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmový kousek se mi moc líbil.... Jenifer Lopez je stále skvěla a ve formě a v tomhle filmu se mi moc líbila.... Nestává se mi často že by mě až tak film posadil na zadek... seděla jsem jak přišitá a měla jsem velke nervy, měla sem co dělat abych zustala sedět... opravdu hrozně se mi to líbilo... dokázala bych se na něj podívat znovu a znovu... PERFEKT ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Co nového se dá o tomto filmu napsat? Asi to co píše většina. Takových filmů kde se dvojice spolu vyspí, z nichž jedna je psychopat tu už bylo. Hlavně v devadesátých letech. Teď mě napadá třeba Milenec nebo vrah s Reese Whiterspoon nebo Velmi nebezpečné známosti. Oba jsou lepší než tenhle. Na druhou stranu, kdo by se rád nepodíval na pořádnou MILFku, kterou Lopez bezpochyby je. Stejně jako u Aniston platí, čím starší - tím krásnšjší. Jinak ale film nenabídne nic než zajetá klišé které všichni u těchto druhů filmů známe. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že mamina nechtěla takového fešného hošana. To, že je psychopat ještě nevěděla. Film mi celkově moc nesedl a není to tím, že bych neměla ráda taková témata. Ale v tomhle případě z toho měli udělat spíše romantickou komedii, nejspíš by to mělo větší úspěch, minimálně u mě. Výběr herce na psychouše mi taky moc neseděl. Ten nevypadal ani na těch 28, které mu při natáčení ve skutečnosti byli. Natož na 20. A jeho likvidace trvala nekonečně dlouho. Obět ho přetáhne po palici a místo toho, aby se pojistila a pořádně ho dodělala, tak si jde vesele zachraňovat rodinku. Ale tohle je problém všech filmů, na toto téma. A obrovským rušivým elementem byla ta chodící plastika alias paní zástupkyně. Tak na to se fakt nedalo dívat. Kde tohle vyhrabali... ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Sexboy od vedle si zacne hrat na otce sousedovic synka mistni ucitelky. Ucitelky, ktera ho ma ucit litelaturu a je o nekolik let starsi. Postupne z kamaradskych rad se stane navadeni a manupulace proti jeji matce, vydirani kompromitujicim materialem az o pokus vrazdy jejiho manzela. Postupne zjisti, ze za smrti jeho rodicu je on sam a zacne se bat o zivot. Krom jednoho zhaveho sexu se film celkem slusne tahne. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Aby si film udržal plánovaný nízky rozpočet, Jennifer Lopez poskytla svojej postave Claire oblečenie z vlastného šatníka. (Arsenal83)
  • Napriek tomu, že Jennifer Lopez trvá na tom, že natáčanie sexuálnych scén je zvyčajne trápne, berie to najmä ako súčasť vašej práce: "Pamätajte, že to nerobíte so svojimi najbližšími priateľmi. Robíte to s ľuďmi, ktorých by ste označili za kolegov." (Arsenal83)

Reklama

Reklama