Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Učitelka-MILFka si ulítne se studentem, ale zatím co ona to jako úlet opravdu bere, on to tak nevidí a začne se z něj klubat psychopat. Nezajímavý podprůměrný thriller, který takřka do puntíku dodržuje zavedená schémata a ani minimálně se nesnaží překvapit. Za pozornost stojí jen Jennfer Lopez, která je pořád neskutečnou kostí. Ale to samo o sobě prostě nestačí. 25% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film, který mě docela bavil a neviděl jsem na něm nic tak špatného, je tedy pravda, že to nebylo nic extra, co by mě nadchlo, ale průměrný pohodový film, který nevidím jako ztrátu času. Jen mě strašně mrzela předvídatelnost, nebyla tedy u všeho, ale u jednoho ze zřejmě největších zvratů ano. A to mě mrzelo, že jsem věděl už od začátku té scény, co se stane... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že čím je Jennifer Lopez staršia, tým je krajšia (možno aj to je dôvod, prečo som si to pozrel). Inak je to nudné, predvídateľné, nezáživne, nezaujímavé ale zo sexi päťdesiatimi odtieňmi hnedej JLo. Keby som mal tiež takú susedku, asi by som konal rovnako, ako hlavny zloduch v prvej polovici filmu. 50% - 2* ()

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • O natáčaní sexuálnych scén Guzman povedal: "Toto bola časť filmu, kedy som sa cítil najnepríjemnejšie. Museli sme si zladiť každučký kúsok scény. Bola to najmenej sexy, hoci v skutočnosti sexy, scéna, ktorú uvidíte na obrazovke." (Arsenal83)

Reklama

Reklama