Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen je béčkař, který nikdy nepřekonal svou mainstreamovou hollywoodskou prvotinu Dragonheart, ale jestli se o něm dá něco říct, tak že jsou jeho filmy zábavné, často i nechtěně. The Boy Next Door se zprvu tváří jako seriózní drama, ale Cohen se s tím moc nemaže a brzy začne susedíček dělat dusno (a to nejen seksuální, hihi). A pak to začne, film se naprosto utrhne ze řetězu, vykašle se na jakékoli věrohodné chování či psychologický profil a výsledkem je úplně klasický over-the-top thriller jak z konce minulého století. Nakonec vlastně ale proč ne. Jen škoda toho podivně useknutého konce, který film uzavírá dost neuspokojivě. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Zranitelná Jennifer se nám zakoukala do zajíčka. A jelikož film není komedie, ale thriller, tak se to samozřejmě někde po cestě pokazilo. A pak víc a víc a ještě víc. A vlastně docela hodně. Celkem nápaditý. A celkem hodně slušně zahraný. Ale to stupňování začne časem přijít až šílený až to celý nakonec přijde hodně přitažený za vlasy. Škoda toho, zápletka není špatná. 3-* ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že mamina nechtěla takového fešného hošana. To, že je psychopat ještě nevěděla. Film mi celkově moc nesedl a není to tím, že bych neměla ráda taková témata. Ale v tomhle případě z toho měli udělat spíše romantickou komedii, nejspíš by to mělo větší úspěch, minimálně u mě. Výběr herce na psychouše mi taky moc neseděl. Ten nevypadal ani na těch 28, které mu při natáčení ve skutečnosti byli. Natož na 20. A jeho likvidace trvala nekonečně dlouho. Obět ho přetáhne po palici a místo toho, aby se pojistila a pořádně ho dodělala, tak si jde vesele zachraňovat rodinku. Ale tohle je problém všech filmů, na toto téma. A obrovským rušivým elementem byla ta chodící plastika alias paní zástupkyně. Tak na to se fakt nedalo dívat. Kde tohle vyhrabali... ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen sa rozhodol v dnešnej dobe pripomenúť 90´s thrillery a tak natočil malé, neškodné psycho o učiteľke, ktorá sa v slabej chvíli vyspí s mladým susedom. Ten je však trochu vyšinutý, nie je ochotný akceptovať to ako jednorázovku a tak ju prenasleduje na každom kroku a postupne jej čoraz viac komplikuje život. Obsadenie Jennifer Lopass do titulnej MILF role bolo vhodnou voľbou, bohužiaľ všetko ostatné ostalo akési odbité. Nudné, necharizmatické postavy, predvídateľné a po väčšinu času nevýrazné dianie, žiadny výraznejší teror či nebodaj niečo odvážnejšie – ešte aj v hlavnej sex scéne (ktorá je v niektorých verziách filmu absurdne vystrihnutá) dokopy nič neukážu. Na imdb pozerám, že to má dokonca Rkový rating, čo sa mi ani nechce veriť. Komerčná somarinka pre decká, ktorej dám tie slabšie 3* len pre to, že sa celkom pohodovo pozerala. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Pri vysvetľovaní svojej postavy Lopez uviedla, že Claire sa cítila "bezcenná" po tom, čo ju manžel podviedol, a že: "Ľudia to dokážu pochopiť. Môžu pochopiť, že v takom momente urobia chybu." (Arsenal83)
  • Režisér Rob Cohen prezradil, že v scenári bola postava Noaha (Ryan Guzman) pôvodne mladšia, ale on sa vedome rozhodol dať mu 19 rokov, pretože mal pocit, že by to „nebolo zdravé“ a že diváci by stratili sympatie k hlavnej hrdinke. (Arsenal83)

Reklama

Reklama