Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

Babous 

všechny recenze uživatele

Mladý koloušek a sexy rozvedená žena ve středním věku, to je erotická fantazie nejednoho dospívajícího hocha a většiny čtenářstva harlekýnek. Tahle představa ale při kontaktu s reálným světem praskne jako mýdlová bublina. To, že scenárista z mladíka udělal navrch psychopata, je tudíž zcela zbytečný krok. Myslím, že by mě mnohem víc bavilo sledovat film o ženě ve středním věku, která stráví noc se sexy týpkem ze sousedství, načež se pak oba musejí vyrovnat s reakcemi okolí. A myslím, že by režisér ani nemusel příliš měnit žánr. Toto provedení bohužel funguje pouze v první části, než na povrch vyjde Noahův pravý charakter. Pak už to je jako skluzavka žánrovými klišé a jednou nereálnou situací za druhou. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Nie som velice spokojný z tým, že som bol tak trochu podvedený. Neviem ako si distribútor predstavuje mysteriózny film, ale ja takto teda nie. A ešte, že erotika? Ako nevravím, Jennifer by som tiež chytil za kozy rovnako ako hlavný kápo ale viac erotiky tam nečakajte. SPOILER a navyše to ako mu vrazila tu ihlu do oka bolo fest zábavné. Najlepší moment z celého filmu :) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lidi, které miluju, chráním" a ty ostatní seznamuju s pěstí, nožem, pistoli nebo čtrnáctkou francouzákem, ale takový je zkrátka Noah. Nic proti tomu nemám, ale paní učitelka jisté výhrady má. To je zase její věc. Já si totiž myslím, že když člověk nehodlá převzít odpovědnost za své chyby, tak se musí smířit s trochou toho teroru. Například já přijímám svou odpovědnost za to, že jsem se dobrovolně podíval na tento snímek, přestože jsem věděl, že to bude mizérie. Takže jsem přiznal svou odpovědnost a nyní je na řadě pomsta - dvě hvězdy. A to jen za to, že se na Jennifer pořád ještě dá mlsně koukat. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že čím je Jennifer Lopez staršia, tým je krajšia (možno aj to je dôvod, prečo som si to pozrel). Inak je to nudné, predvídateľné, nezáživne, nezaujímavé ale zo sexi päťdesiatimi odtieňmi hnedej JLo. Keby som mal tiež takú susedku, asi by som konal rovnako, ako hlavny zloduch v prvej polovici filmu. 50% - 2* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)
  • Režisér Rob Cohen prezradil, že v scenári bola postava Noaha (Ryan Guzman) pôvodne mladšia, ale on sa vedome rozhodol dať mu 19 rokov, pretože mal pocit, že by to „nebolo zdravé“ a že diváci by stratili sympatie k hlavnej hrdinke. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno