Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S nadsázkou se dá říct, že víc napětí nabízí zpravodajství na kterékoliv televizní stanici. Rob Cohen je rutinér, který snesitelný film nenatočil dobrých deset let. Stealth, třetí Mumie nebo Vražedná hra byly prachmizerné kousky, na druhou stranu se od nich NĚCO čekalo. Od The Boy Next Door se při vší úctě nečekalo vůbec nic. A to mu ve výsledku možná pomáhá. Neškodný thriller s ohranou zápletkou, nudným dějem a nezáživnými postavami, které jsou divákovi naprosto ukradené. Film působí docela televizně, negraduje, chybí mu atmosféra. Na druhou stranu těch devadesát minut solidně uběhne, na Jennifer Lopez se pořád slušně dívá a ostatní postavy nenasekají tolik logických lapsů, kolik by divák na začátku čekal. Průměrná jednohubka, které sluší dvě i klidně tři hvězdy. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě takhle nízké hodnocení. Ano není to žádný trhák, je to film s nízkým rozpočtem a režisér Rob Cohen si chtěl natočit jednoduchý thriller. Ale mě se to líbilo. Myslím, že to je dost kvalitní film. Někteří zde píší, že to mělo předvídatelnou zápletku. Možná že trochu ano, ale i tak jsem byl překvapený, když se z toho milého hocha vyklubal psychopat. A fakt jsem nevěděl co se bude dít, pro mě to bylo napínavé. Celou druhou polovinu filmu jsem se bál společně s JLo, která mimochodem skvěle celý film táhne. ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmový kousek se mi moc líbil.... Jenifer Lopez je stále skvěla a ve formě a v tomhle filmu se mi moc líbila.... Nestává se mi často že by mě až tak film posadil na zadek... seděla jsem jak přišitá a měla jsem velke nervy, měla sem co dělat abych zustala sedět... opravdu hrozně se mi to líbilo... dokázala bych se na něj podívat znovu a znovu... PERFEKT ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že čím je Jennifer Lopez staršia, tým je krajšia (možno aj to je dôvod, prečo som si to pozrel). Inak je to nudné, predvídateľné, nezáživne, nezaujímavé ale zo sexi päťdesiatimi odtieňmi hnedej JLo. Keby som mal tiež takú susedku, asi by som konal rovnako, ako hlavny zloduch v prvej polovici filmu. 50% - 2* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Pri vysvetľovaní svojej postavy Lopez uviedla, že Claire sa cítila "bezcenná" po tom, čo ju manžel podviedol, a že: "Ľudia to dokážu pochopiť. Môžu pochopiť, že v takom momente urobia chybu." (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)
  • Napriek tomu, že Jennifer Lopez trvá na tom, že natáčanie sexuálnych scén je zvyčajne trápne, berie to najmä ako súčasť vašej práce: "Pamätajte, že to nerobíte so svojimi najbližšími priateľmi. Robíte to s ľuďmi, ktorých by ste označili za kolegov." (Arsenal83)

Reklama

Reklama