Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (133)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Nuž, o mnoho horší podoba snímku Dost!, který byl naprosto excelentní. Nicméně, manžel si opět pletl manželské lože od kure.nického hnízdečka, potřeboval si honit stárnoucí Ego. Manželka podvedená, shrzená, sama s dospívajícím synem. X měsíců bez hezkých slovíček, pomazlení, či obyčejného a přesto zázračného obejmutí....Kamarádka ji dokope na rande ve čtyřech, kde se jen potvrdí její momentání názor na chlapy. Ano, nejste všichni povrchní egomaniaci myslící dolní hlavou, jako my nejsme všechny vymaštěné, ale skvěle kalkulující zlatokopky, které sice nerozeznají klíč od kombinaček a spálí i vodu, za to vyluxuvat vám mozky a následně i účty. Nicméně, v tomto snímku jsou do této role pánové postaveni... Jak se pak divit ženě v nejlepších letech, když se jí začne dvořit mladý, pohledný, a navíc intelektuáně jí rovný mladík, který ji alespoň zpočátku uctívá jako královnu, že podlehne?! No nelze... Že se z něj vyklube stalkingový sociopat, jen se neumí smířit s jednou nocí a udržet přátelskou rovinu, nýbrž rozpoutá psychické a posléze i fyzické peklo, je už druhá strana mince. Chlapec se však přepočítá v okamžiku, kdy ohrozí životy jejích milovaných, zvláště vlastního syna. To se pak i drobná, natož řádně rostlá žena-matka, změní ve smrtící šelmu a role se zkrátka obrací. Ostatně, známo z přírody. Medvědí, kančí, hroší, atd., mamče se vás také nebudou vyptávat na úmysly. Jste blízko jejího dítěte(mláděte), vidí hrozbu, a tak diskutovat s vámi rozhodně nebude... Nu, scénář a děj čitelný, závěr předpokládatelný, několik scén však zvedlo díky hereckým výkonům Jennifer Lopez a Ryana Guzmana celou polohu fimu mnohem výše. Tedy zváženo, sečteno: Herecké výkony obou jmenovaných 40%. Scény - milostná noc, fotky ve třídě, zmanipulovaný syn, hádka se zástupkyní ředitele v kanceláři, atak na šikanujícího spolužáka, výměna Vicki a Claire ve voze a následné hře o čas a na kočku a myš + závěrečné defilé, dávají dalších 35%. Shledáno: Překvapiě velmi uspokojujícím. 75% a tedy krásné hvězdy. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Zranitelná Jennifer se nám zakoukala do zajíčka. A jelikož film není komedie, ale thriller, tak se to samozřejmě někde po cestě pokazilo. A pak víc a víc a ještě víc. A vlastně docela hodně. Celkem nápaditý. A celkem hodně slušně zahraný. Ale to stupňování začne časem přijít až šílený až to celý nakonec přijde hodně přitažený za vlasy. Škoda toho, zápletka není špatná. 3-* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $35,423,380Tržby Celosvetovo $50,163,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,148,713 //počet predaných kusov 56,811Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinérsky thriller ako od režiséra ktorý je v tomto štýle dosť známy nuž no Rob Cohen, našťastie tu je stále sympatická Jennifer Lopez a miestami dobré napätie a dravosť, čistý priemer /50%/ ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

To byla taková nuda :D :D Ale měla jsem chuť se podívat na Jennifer Lopez, jelikož kdysi s ní byly filmy i zajímavé - a ano, ona ví, že je moc hezká a jak toho využít :) I když v tomto filmu nosí neskutečně asexuální pytlovité oblečení :) Tento film je ukázka, jak v USA nedojídají jídla a nezatahují si závěsy doma a děsně se pak diví, že je někdo vidí :D :D Je tam tolik absurdit :D :D "Vrcholová" :D :D scéna ve stodole je dost nechutná a krvavá - ta byla super :) Film vyniká i skvělou sexuální scénou ;) :) To se musí nechat :) Nic krátkého ani příliš zahaleného :) Jo a hudba - ta byla super :) Ta se mi moc líbila :) A hláška před manželem od mladíka, který si užil se svou sousedkou alias jeho manželkou - "Tady bylo pěkně mokro" :D :D To by teprve začátek :) ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmový kousek se mi moc líbil.... Jenifer Lopez je stále skvěla a ve formě a v tomhle filmu se mi moc líbila.... Nestává se mi často že by mě až tak film posadil na zadek... seděla jsem jak přišitá a měla jsem velke nervy, měla sem co dělat abych zustala sedět... opravdu hrozně se mi to líbilo... dokázala bych se na něj podívat znovu a znovu... PERFEKT ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Napriek tomu, že Jennifer Lopez trvá na tom, že natáčanie sexuálnych scén je zvyčajne trápne, berie to najmä ako súčasť vašej práce: "Pamätajte, že to nerobíte so svojimi najbližšími priateľmi. Robíte to s ľuďmi, ktorých by ste označili za kolegov." (Arsenal83)
  • O natáčaní sexuálnych scén Guzman povedal: "Toto bola časť filmu, kedy som sa cítil najnepríjemnejšie. Museli sme si zladiť každučký kúsok scény. Bola to najmenej sexy, hoci v skutočnosti sexy, scéna, ktorú uvidíte na obrazovke." (Arsenal83)
  • Režisér Rob Cohen prezradil, že v scenári bola postava Noaha (Ryan Guzman) pôvodne mladšia, ale on sa vedome rozhodol dať mu 19 rokov, pretože mal pocit, že by to „nebolo zdravé“ a že diváci by stratili sympatie k hlavnej hrdinke. (Arsenal83)

Reklama

Reklama