Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (133)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film, který mě docela bavil a neviděl jsem na něm nic tak špatného, je tedy pravda, že to nebylo nic extra, co by mě nadchlo, ale průměrný pohodový film, který nevidím jako ztrátu času. Jen mě strašně mrzela předvídatelnost, nebyla tedy u všeho, ale u jednoho ze zřejmě největších zvratů ano. A to mě mrzelo, že jsem věděl už od začátku té scény, co se stane... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Žádné předsudky, jen mi dva.......... Jedno malé pomilování vás může dostat do velkých problémů. Zvlášť, když "ten od vedle" je celkem blázen. A nebo je to obráceně? CITÁT - Sušenku na cestu?................ Lehce erotický příběh o kterém jsem v polovině začal pochybovat a tušil, jak to dopadne. Není to nic těžkého. ()

Reklama

smolicek04 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu mi pripomína "Disturbiu" alebo niečo podobné ako "Girl Next Door" Krásna J. Lo ktorá však už od začiatku filmu dáva najavo že na konci sa stane zvrat a to som ani nevidel trailer a nečítal spoilers, proste mám rád Lopezku. Pri druhej polovici filmu sa už ale nedá vydržať úplne trápne situácie na ktoré čakáte vopred a nech už aby aj skončili trhá vás to preč od obrazovky. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Mladý koloušek a sexy rozvedená žena ve středním věku, to je erotická fantazie nejednoho dospívajícího hocha a většiny čtenářstva harlekýnek. Tahle představa ale při kontaktu s reálným světem praskne jako mýdlová bublina. To, že scenárista z mladíka udělal navrch psychopata, je tudíž zcela zbytečný krok. Myslím, že by mě mnohem víc bavilo sledovat film o ženě ve středním věku, která stráví noc se sexy týpkem ze sousedství, načež se pak oba musejí vyrovnat s reakcemi okolí. A myslím, že by režisér ani nemusel příliš měnit žánr. Toto provedení bohužel funguje pouze v první části, než na povrch vyjde Noahův pravý charakter. Pak už to je jako skluzavka žánrovými klišé a jednou nereálnou situací za druhou. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Filmový syn JLo má štedrého filmového otca - dostal od neho totiž počítač s chladiacou vežou a troma procesormi (copyright by TV Joj). Okrem tohto nie je veľa o čom hovoriť, je klasický prípad sympatického suseda z ktorého sa lusknutím prsta stane psychotický magor. Jennifer je na svoj vek nečakane zachovalá (a zrejme som si už na ňu zvykol, lebo ma od pohľadu neštve tak ako kedysi), a miestami sa filmu darí vyvolať aj napätie, takže to nie je tak márny prípad ako som očakával. K trom hviezdam to ale nedotlačím, na to je film až príliš fádny a neoriginálny. 5-/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Aby si film udržal plánovaný nízky rozpočet, Jennifer Lopez poskytla svojej postave Claire oblečenie z vlastného šatníka. (Arsenal83)
  • O natáčaní sexuálnych scén Guzman povedal: "Toto bola časť filmu, kedy som sa cítil najnepríjemnejšie. Museli sme si zladiť každučký kúsok scény. Bola to najmenej sexy, hoci v skutočnosti sexy, scéna, ktorú uvidíte na obrazovke." (Arsenal83)

Reklama

Reklama