Reklama

Reklama

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že mamina nechtěla takového fešného hošana. To, že je psychopat ještě nevěděla. Film mi celkově moc nesedl a není to tím, že bych neměla ráda taková témata. Ale v tomhle případě z toho měli udělat spíše romantickou komedii, nejspíš by to mělo větší úspěch, minimálně u mě. Výběr herce na psychouše mi taky moc neseděl. Ten nevypadal ani na těch 28, které mu při natáčení ve skutečnosti byli. Natož na 20. A jeho likvidace trvala nekonečně dlouho. Obět ho přetáhne po palici a místo toho, aby se pojistila a pořádně ho dodělala, tak si jde vesele zachraňovat rodinku. Ale tohle je problém všech filmů, na toto téma. A obrovským rušivým elementem byla ta chodící plastika alias paní zástupkyně. Tak na to se fakt nedalo dívat. Kde tohle vyhrabali... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Co dohnalo mýho patnáctýho nejoblíbenějšího rejžu k natočení tohodle staromilskýho thrilleru,kterej by spíš sednul někam do roku 1988.U filmu sem se vošíval,nejdřív nudou,pak chutí dát tomu čůrákovi přes obrazovku pěstí do držky.A pak už jen očekáváním,až mu někdo usekne tu jeho hezounkou hlavu.Film na jedno použití,ale v rámci podobnejch thrillerů myslim koukatelný.50%. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočená záležitost s několika atmosferickými momenty a krásnou Jennifer Lopez. Pokud tedy zrovna nemáte na co koukat, The Boy Next Door je v rámci možnosti nenáročnou volbou, která určitě neurazí. „Sorry, buddy... but sometimes, even heroes have to make tough choices!“ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nudný předvídatelný film, kde jste se mohli těšit jen na to, že uvidíte J.Lo nahou, ale ani to se vám vlastně nakonec pořádně nepoštěstí, protože si užíval jen ten šmejd, co s ní natáčel. Nakonec mě více potěšila přítomnost Kristin Chenoweth, kterou mám od dob, co jsem viděl úžasné "Pushing Daisies" nesmírně rád. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Učitelka-MILFka si ulítne se studentem, ale zatím co ona to jako úlet opravdu bere, on to tak nevidí a začne se z něj klubat psychopat. Nezajímavý podprůměrný thriller, který takřka do puntíku dodržuje zavedená schémata a ani minimálně se nesnaží překvapit. Za pozornost stojí jen Jennfer Lopez, která je pořád neskutečnou kostí. Ale to samo o sobě prostě nestačí. 25% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Scenáristka Barbara Curry uviedla, že v pôvodnom návrhu scenára bola premisou matka, ktorá sa snaží vytrhnúť svojho 12-ročného syna z pazúrov zlého suseda, pričom bola šťastne vydatá. Nakoniec však pridala neveru, aby pridala postave na sympatiách. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama