Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Interhofer 

všechny recenze uživatele

Na začátku bylo vše super. Moderátorská dvojice Mikoláš – Iva fungovala dokonale. Pak to šlo z kopce a pak přišla nová dvojice Dominik – Aleš. Dominik ještě docela ujde, ale Aleš musí být experiment, který divákům ukazuje, že moderátorem může být jakýkoli idiot, který vydrmolí souvislou a občas i trochu inteligentní větu. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Povedený pořad o dobrých aplikacích, jelikož jich je mnoho a čert aby se v tom vyznal a pořad vám doporučí ty nejlepší z daného tématu. Sice některé jsou takové kraviny na chvilkové pobavení, ale najdou se i velmi užitečné apky. Moderátorské duo je povedené a dobře se doplňují a vtipkují. Hodnocení: 65/100. ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele

Je zde Mikoláš v dalším pořadu pro mladou generaci. Tento pořad je vynikající svým námětem. Novinky o aplikacích jsou užitečné a kdybych měl nějaký smartphone, tak bych to ocenil ještě více, ale vtip o který se moderátoři snaží je ubohý a smích přišel pouze při Mikolášově hlášce "sofistikované". Kvůli suchosti a chudosti komentáře jsem nucen dát pouhé 2 hvězdy. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Od půlky března 2017 přišla změna image pořadu a změna moderátorů. Teď to dělají dva idioti, na který se nedá koukat ani je poslouchat. Akorát některý apky jsou k něčemu. Ale to není zásluha tvůrců pořadu. A o prázdninách 2017 opět změna a opět k horšímu: zbyla jen ta hnusná tlustá ženská, co vypadá jak chlap a řiká si Aleš (už to dělala předtím) a přibyla trochu hezčí ženská. Ale celý je to pořád úplně k hovnu. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro digitální dementy. Ne, neurážejte se, potrefené husy, to není nadávka, ale existující diagnóza. Viděl jsem reportáž, kde se druháčků ptali, co dělají ve svém volném čase. Všichni odpovídali (přesně řečeno nesrozumitelně huhňali), že si hrajou s tabletem, počítačem, nebo mobilem a to neuměli ani pořádně poskládat větu. Moje čtyřletá dcerka se vyjadřuje líp. Nemůžu ještě nezmínit jednu příhodu z vánoc: Kiksnul mi mobil, tak jsem si dva dny před štědrým dnem běžel do elektra koupit nový. Klasický bohužel neměli, tak jsem byl nucen zakoupit dotykáč. Vybral jsem ten nejobyčejnější a prodavač hned, že prý je strašně slabý, že má jen dvě jádra, že když si připlatím sedm stovek, tak budu mít čtyřjádrový co je zrovna v akci. Tak jsem mu slušně řekl, že jsem si nepřišel koupit počítač, ale mobilní telefon, kterým chci pouze někomu zavolat, či poslat smsku, jestli tedy ještě ví co to je, nebo už je dostatečně digitálně dementní a jenom celý den čumí na displej jak piča a jestli má stáhnutou každou zkurveninu, která je všehovšudy k hovnu, či jestli u každé nové aplikace masturbuje a materialisticky si to stáhne společně s předkožkou a jestli mi ten obyčejný mobil hned nedá, tak ať jde do řiti i s celým elektrem. No... vlastně jsem mu to neřekl přímo, jenom jsem si to myslel, protože jsem fakt hodně stál o to, abych měl přes svátky funkční mobil. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama