Reklama

Reklama

Fargo - Season 3

(série)
Trailer 2

Epizody(10)

Obsahy(1)

Třetí řada sleduje život dvojice Ray Stussy (Ewan McGregor) a Nikki Swango (Mary Elizabeth Winstead). Oba se po neúspěšném pokusu oloupit Rayova bratra Emmita (kterého rovněž hraje McGregor) zapletou do případu dvojité vraždy. Jednou z obětí je starý muž s tajemnou minulostí, jehož nevlastní dcera Gloria Burgle (Carrie Coon) je policistka. Mezitím se Emmit snaží zpřetrhat pouta, která ho pojí k temné organizaci, od níž si před dvěma lety vypůjčil peníze. Ale tato společnost, mezi jejímiž zaměstnanci se nacházejí i V.M. Varga (David Thewlis) a Yuri Gurka (Goran Bogdan), má jiné plány. (AMC Czech)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (130)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navzdory hvězdným hercům, navzdory skvěle zvolené hudbě, navzdory možná nejmysterióznější zápletce je třetí série Farga subjektivně nejslabší. Což ani omylem neznamená, že je špatná. Po černohumorné kriminálce a temném westernu scenáristé napsali paranoidní thriller. A znovu si zasloužili plný počet hvězdiček. Jenže laťka je tak vysoko, že je z toho krásné třetí místo. Vynikající Ewan McGregor, kupodivu ne tak skvělá Carrie Coon. A Davida Thewlise v laciném obleku bych nikdy nechtěl potkat. A to ani ve dne ne. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do shlédnutí třetí série Farga jsem si nikdy neuvědomila, jak slabý je vlastně Ewan McGregor herec. A asi si to neuvědomovali ani tvůrci, než ho obsadili, a pak už bylo pozdě. Pokud máte jako "hlavní hvězdu", dokonce v dvojroli někoho, jehož jediná herecká schopnost spočívá v roztomile nevinném výrazu tváře, máte problém. Ještě větší problém však máte, když každý jiný herec v obsazení, do nejmenší roličky, je přesvědčivý a hraje nadprůměrně (zdravím "odpadlíky" ze skončené Mafie v Atlantic City - Michaela Stuhlbarga a Shea Whighama!), jenom ten maník v hlavní roli je slabý jak čaj. Další problém je, když nemáte pořádný nápad a jen vrstvíte absurdní náhody na sebe. A pak jediný člověk, kdo to může zachránit, je skvělý David Thewlis, jako hlavní záporák, na scény s nímž se vyloženě těšíte, a kvůli kterému se vydržíte dívat dál. ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa doposiaľ najslabšia spomedzi všetkých troch sérií, no i tak tomu nemožno uprieť nesporné kvality. Za najväčšie plus tentoraz považujem impozantné stvárnenie záporáka/predátora V.M. Vargu Davidom Thewlisom, ktorý svoju rolu poňal priam fantastickým spôsobom (a v mojich očiach teda výkonom predčil i najzvučnejšie meno obsadenia, Ewana McGregora s jeho dvojrolou). Čo sa týka príbehu ako takého, nechce sa mi polemizovať, či mi prišiel oproti predošlým dvom skrátka menej atraktívny a zaujímavý alebo na mňa už proste začína doliehať akási "prejedenosť" fargovským absurdným štýlom (čo sa už čiastočne možno začalo prejavovať aj v druhej sérii, avšak tam mi to vedelo pekne vykompenzovať dobové zasadenie deja do sedemdesiatych rokov minulého storočia a s tým spojené osobitosti), no skrátka už som to nehltal tak ako predošlé dve série, bohužiaľ. 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„BUDOUCNOST JE DANÁ. A AŽ PŘIJDE, BUDETE ZNÁT SVÉ MÍSTO...“ /// Rozehřívačka s postavama i dějem – jen žádnej spěch, je třeba nechat ty charaktery dobře vyniknout… McGregor kurva fakt hraje! Prostě musí… předvýst dva rozdílný bráchy, to je výzva! A pak ty situace… jo, věřím mu oba! Nevím, jestli je zrovna Fargo nejlepší seriál, ale za dva dny jsem ho chroustl. Nedalo se přestat! Tahle série byla hodně vážná… sice jako vždycky plná černýho humoru, ale výsledek nepobavil. Taky mám dojem, že to už pojímaj trochu moc „odvážně“ (takovej Ray Wise…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nepřítel smilní s naším nádobím. 2.) Potřebujeme (pro firmu) půjčku. 3.) Thx za titule „AllyB, roundcube, Lucifrid, KevSpa“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fargo potřetí a opět skvěle. Famózní hnusák David Thewlis je seriálový záporák roku. A stejně jako zatraceně sexy a cool antihrdinka M. E. Winstead si zaslouží minimálně nominaci na Emmy a/nebo Zlatý glóbus. Jimi výtečně zahrané (velmi výrazné) postavy táhnou výborně napsaný příběh asi ze všeho nejvíce. 80 % ()

Galerie (657)

Zajímavosti (5)

  • Scéna z bowlingové haly je celá míněná jako pocta filmu Big Lebowski (1998). (vyfuk)
  • V záhlaví tištěného scénáře „The Planet Wyh“ od Thaddeuse Mobleyho (Thomas Mann) se objeví chybný název „The Planet Why“ (tedy „Why“ namísto smyšleného „Wyh“). (Caminzind)

Reklama

Reklama