Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (149)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo čekal lehce bláznivou, ironickou komedii (a že námět k tomu přímo vybízí), tak se šeredně zklame. Adam Sandler jednoho dne objeví. že díky starému obuvnickému stroji, je možné prožít životy jiných lidí, tedy pokud si nazuje jejich boty, které nesmí vyzout. Očekávaná smršť komických situací nikde, pointa se asi ztratila v překladu a herecké výkony nelze nazvat jinak, než mdlé. Celé to bylo takové zbytečné, což je obrovská škoda. za mne dvě notně ochozené hvězďule. ()

Boby93 

všechny recenze uživatele

Tuto oddechovku bych zařadil k těm slabším snímkům Sandlerovi filmografie. Lehká nadprůměrnost jako Zkus mě rozesmát, 50x a stále poprvé nebo Klik: Život na dálkové ovládání se nekoná. Řekl bych, že Sandler zahrál tak, jak jsme u něj zvyklí, ale příběh, dialogy a smysl pro humor je prostě nic moc. 45% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Švec Max Simkin, znuděný každodenním životem, jednoho dne narazí na magické dědictví, které mu umožní stát se jiným člověkem a vidět tak svět zcela jiným způsobem. Znuděný divák by ṕotřeboval něco podobného, neboť má tento příběh z prostředí židovské komunity bohužel nemalý problém divácky zaujmout. Nebo v tom je skryt nějaký druh židovského humoru, který ostatní nechápou? Každopádně je hodnověrné, že snímek ztrácí svůj potenciál už v základech, čímž se stává nepochopitelným celkově. atmosfericky neobsahuje nic svěžího, zábavného, povznášejícího či ryze odpočinkového. V určitém směru se sice směr scénáře nakrojit pole vážnosti, ale ve své zoufalosti něco myšlenkového navodit zůstává ve velice vlažném stavu působnosti, bohužel směřující k naprosté zbytečnosti. Adam Sandler byl vždy ve své kariéře jako na houpačce. Chvílemi se mu dařilo, chvílemi zase ne. Tímto snímkem sjel cestou dolů, neboť stav věci tohoto snímku je takový, že prostě nefunguje. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Ťažko, naozaj ťažko sa mi to hodnotí. Príbeh začína ako melancholická, nudná blbosť, prechádza až do niečoho čo má väčší spád, ale neviem to identifikovať a končí to predvídateľne s trochou WTF momentov. Sandlera som raz ľutoval, inokedy som sa cítil trápne aj za neho, ale zahral to solídne. Scénar neriešim, lebo to bolo príliš slabé. Naozaj neviem čo som tu popísal, no bol to čudný a rozporuplný film. Taký dobrý priemer. 60%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který byl hezky zpracovaný. Mohlo se to ale udělat lépe a více natlačit třeba na citovou stránku. Místy je to opravdu blbina, u čehož jsem si říkala, na co se to sakra koukám?! Ale nakonec to krásně uteklo, místy to bylo opravdu vtipné a Adam Sandler se ukázal trochu ve vážnější roli než před tím. Dustin Hoffman byl skvělé osvěžení. Je to film, který neurazí, ani nenadchne, ale není potřeba ho vidět pravidelně. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama