Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (149)

Flekster odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý film. Najviac ma znervoznovala hlupost prejavujuca sa u hlavnej postavy. Nenasiel som ziaden zmysel v tomto filme. Najhorsi film s Adamom Sandlerom aky som kedy videl. Vobec to nieje komedia teda nic vtipne na tom filme nebolo. Hlupost hlavnej postavy a hlupost celeho pribehu vobec za vtipnu nepovazujem. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

V poho oddechový film, který sice nehýří vtipem, těch funny momentů je minimum, ale spíše takový ten feel good, kdy prostě jen sedíte, film baví, dobře utíká, nemusíte nijak přemýšlet, s přehlídkou dobrých herců. Kdyby se to pojalo fakt jako komedie, protože potenciál to má, když si nasadíte cizí boty a rázem získáte jeho podobu, z toho by se dalo dost vytřískat. Ale já kývnul i na tohle, raz za čas není špatné mrknout na něco klidnějšího, prostě relax. Oddych. Tohle je ono. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná šeď a to doslova, každý záběr jako bych viděla přes nějaké šedivé sklíčko. Nápad to byl hezký. Pomocí kouzelného ševcovského šicího stroje se přeměnit v majitele těch či oněch bot a využívat toho. Ale Sandler mi přišel strašně nesympatický, jako velký ňouma, což ještě podtrhoval ten obrovský kabát, který ho provázel celým filmem. Bylo tu pár světlejších momentů, kdy si třeba nasadil boty pána, který byl mrtvý. S čímž ale pak vůbec nekoresponduje konec filmu, který se stává nesmyslem elefantních rozměrů. Souseda holiče jsem prokoukla celkem brzy, ale štvalo mě, že jsem se tedy nedozvěděla proč tak konal, proč s tím něco neudělal apod. Být Dustinem Hoffmanem, tak se k tomuto filmu raději ani moc nehlásím. To co udělal ten obuvník pro svou maminku bylo dojemné, ale stejně by mi asi upadla ruka, kdybych měla dát vyšší hodnocení než 2*. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No neprilis povedena komedie, ktera vlastne ani neni moc vtipna. Sandler ze zde trefuje do milionkrat proflaklych temat (zide, homosexualove, cernosi, pekne holky), ale ani to zkratka nefunguje. Nejaky zahadnym zpusobem jsem to dokoukal cele,ale musim rict, ze jsem se dost nudil. Na filmu neni krome obtlouslteho uvadajiciho Dustina Hoffmana (na ktereho je opravdu smutny, dramaticky pohled) nic k videni. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Švec Max Simkin, znuděný každodenním životem, jednoho dne narazí na magické dědictví, které mu umožní stát se jiným člověkem a vidět tak svět zcela jiným způsobem. Znuděný divák by ṕotřeboval něco podobného, neboť má tento příběh z prostředí židovské komunity bohužel nemalý problém divácky zaujmout. Nebo v tom je skryt nějaký druh židovského humoru, který ostatní nechápou? Každopádně je hodnověrné, že snímek ztrácí svůj potenciál už v základech, čímž se stává nepochopitelným celkově. atmosfericky neobsahuje nic svěžího, zábavného, povznášejícího či ryze odpočinkového. V určitém směru se sice směr scénáře nakrojit pole vážnosti, ale ve své zoufalosti něco myšlenkového navodit zůstává ve velice vlažném stavu působnosti, bohužel směřující k naprosté zbytečnosti. Adam Sandler byl vždy ve své kariéře jako na houpačce. Chvílemi se mu dařilo, chvílemi zase ne. Tímto snímkem sjel cestou dolů, neboť stav věci tohoto snímku je takový, že prostě nefunguje. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama