Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (149)

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

To truly know a man you must walk in his shoes. Stitcher machine gift from Eliyahu Hanavi, the angel. This machine is special and must only be used at special times. A long time ago, on the coldest of winter nights, a vagrant (tulák) came knocking on the door of this shop. Your grandfather gave shelter to the vagrant when no one else would - tady by ho naprášili ostatní svině z okolí. Kim Cloutier (hot girl from bathtub) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že výborný a lákavý nápad tomuto snímku rozhodne nechýba. Kto by si nechcel podľa ľubovôle vyskúšať kožu toho druhého, no nie? Úvod bol veľmi dobrý, hlavne tá časť kde pán obuvník postupne prichádzal na to, čo všetko sa s touto schopnosťou dá dokázať a že nie je všetko len o osobnom prospechu. Druhá polovica už divákovi neponúkne nič nové a samotný záver mi prišiel ako dosť odbitý, priznám sa, plán ako zabrániť starčekovmu nútenému vysťahovaniu ma moc neoslnil. Možno to chcelo aj viac osobnej drámy a silnejšiu emotívnu stránku. Vďaka filmu som si však uvedomil ešte jednu vec a síce ako veľmi S. Buscemi zostarol. Ten čas tak neskutočne letí a nikto ho nezastaví.... Aj napriek uvedeným chybičkám som spokojný, pohodová jednorazová zábava. 65/100 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se Bond. James Bond. A bydlím s matkou v Sheepshead Bay." Vklouzávat obutím bot do cizích životů mi připadá jako skvělý nápad, ale švec Max mi přinesl mnohem méně zábavy, než jsem od něj chtěl. Je to prostě jenom švec, který dosud nepřišel na to, jak sexovat s nazutýma botama. Ale taky je to švec, který má štěstí, protože všichni důležití lidé mají botu velikosti deset a půl, takže jim může hackovat životy. Já mám desítky, takže si budeš muset, ševče, useknout palec, aby ses mohl mít tak skvěle jako já. Jenže to si nezasloužíš, protože jsi mne chvílemi nudil, ale taky jsi mé sexuální fantazii představil Taryn, za což ti děkuju a taky za to varování před zákeřnými čistírnami. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další netradiční sandlerovina. Nějak mi připadá, že se poslední dobou snaží být Sandler extra vážný a zapomíná na svoje ujetosti. Pro mě trochu škoda, protože dalšího Zohana bych si dal s chutí. No alespoň toho Dustina zase jednou někdo dostal do filmu. Švec je jednohubka, co rychle vyšumí, ale oplývá nezapomenutelným kouzlem. ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Tak musím říct, že jsem nevěděla, co mám čekat.Je fakt, že to zase až tak moc komedie nebyla, určitě jsem se neválela po zemi smíchy, ale pár úsměvných momentů tam určitě bylo.Nápad s kouzelným, šicím strojem a možností vyzkoušet se v podstatě převtělit do jiných lidí se mi líbil, nakonec se z toho vyvedla fajn spíše krimi, se špetinkou komedie.Takže za mě určitě fajn a příjemně překvapilo. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama