Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (149)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se Bond. James Bond. A bydlím s matkou v Sheepshead Bay." Vklouzávat obutím bot do cizích životů mi připadá jako skvělý nápad, ale švec Max mi přinesl mnohem méně zábavy, než jsem od něj chtěl. Je to prostě jenom švec, který dosud nepřišel na to, jak sexovat s nazutýma botama. Ale taky je to švec, který má štěstí, protože všichni důležití lidé mají botu velikosti deset a půl, takže jim může hackovat životy. Já mám desítky, takže si budeš muset, ševče, useknout palec, aby ses mohl mít tak skvěle jako já. Jenže to si nezasloužíš, protože jsi mne chvílemi nudil, ale taky jsi mé sexuální fantazii představil Taryn, za což ti děkuju a taky za to varování před zákeřnými čistírnami. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná šeď a to doslova, každý záběr jako bych viděla přes nějaké šedivé sklíčko. Nápad to byl hezký. Pomocí kouzelného ševcovského šicího stroje se přeměnit v majitele těch či oněch bot a využívat toho. Ale Sandler mi přišel strašně nesympatický, jako velký ňouma, což ještě podtrhoval ten obrovský kabát, který ho provázel celým filmem. Bylo tu pár světlejších momentů, kdy si třeba nasadil boty pána, který byl mrtvý. S čímž ale pak vůbec nekoresponduje konec filmu, který se stává nesmyslem elefantních rozměrů. Souseda holiče jsem prokoukla celkem brzy, ale štvalo mě, že jsem se tedy nedozvěděla proč tak konal, proč s tím něco neudělal apod. Být Dustinem Hoffmanem, tak se k tomuto filmu raději ani moc nehlásím. To co udělal ten obuvník pro svou maminku bylo dojemné, ale stejně by mi asi upadla ruka, kdybych měla dát vyšší hodnocení než 2*. ()

Reklama

tatanapope 

všechny recenze uživatele

No nevím , zda to nazvat komedií , za celou dobu mi ani necukli koutky . Děj byl taky dost ubohý a řekněme , ne úplně nepředvídatelný . V hlavní roli Sandler filmu taky na kvalitě příliš nepřidal , strašně mě fascinuje , jak na ten jeho okoukaný ksicht člověk narazí v každé druhé béčkové komedii a nakonec musím vřele poděkovat za úchvatné titulky od ,, Try put.io. to byl teda neskutečný zážitek , ještě , že umím anglicky , protože jinak bych z filmu neměla absolutně nic , bylo to horší než bavit se z vietnamcem na tržnici i ten by to zvládl líp . Hold překladač na Googlu k dělání titulků asi nestačí a pokud to nedělá úplný idiot , mohl by věty dát do kupy aspoň trochu správně . Titulky naštěstí nejsou součástí filmu , tak že tento film si u mě vysloužil krásnou jednu hvězdu za snahu . ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa to tvárilo ako pomalá "dramédia", tak to bolo celkom fajn, len kto čaká na trochu deja asi zostane sklamaný. Je to o introvertovi, ktorý sa cíti najlepšie v tele druhých ľudí. Čo je aj dobrý námet s trochou psychologického pohľadu na vec, lenže o nič také tu nejde. Čím bližšie ku koncu sa to zvrháva na fantasy frašku, ktorú úplne pochová debilný koniec s nečakaným odhalením. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

teda upřímě od režisera spotlight sem čekal daleko... předaleko víc... ale není to uplně zlé šlo tu sice daleko více ždímat z něčeho takového se dalo určitě vytvořit něco lepšího.. velká škoda že D.Hoffman nedostal víc prostoru který by si zasloužil ale jsem rád že alespoň Buscemi dostal důstojnou roli což v porovní s dalšími filmy kde učinkuje se Sandlerem řict určitě nemužu ... 40% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama