Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl hodnotit jako normální film, tak by si to ode mě odneslo tak maximálně dvě hvězdy. Ale koukám se na to z takového hlediska, že to je fanouškovský film. Nejdříve chci pochválit všechny, kdo se na filmu podíleli, neboť se mi vskutku líbilo. Hlavní hrdinka v pozici Lary Croft byla docela sympatická. Samotní nepřátelé v čele s hlavním záporákem za moc nestáli, ale nečekal jsem nějaké úžasné herecké výkony, takže v rámci mezí to ušlo. Co se mi ale nejvíce zamlouvalo a líbilo, byly samotné souboje, které byly do posledního detailu skvěle zpracované. Více takových fan filmů. Za mě dávám 80 % ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

V podstatě viz Davies182. Pokud tohle měla bejt ňáká "banda kaskadérů", tak teda ze svýho řemesla ukázala velký kulový. A i pokud to byla jen "banda nadšenců" (s velmi solidnim technickym zázemim), tak ji taky neni moc za co chválit. Když už jim tam mělo pobíhat to nekonečno šoumenů se samolapem v ruce, čekal bych, že tu nudnou smyčku utnou nejpozdějc ve chvíli, kdy se rovnou tři z nich poskládaj vedle sebe doslova pár kroků od Lary. A ejhle, vono ne! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* sice je to herecky totálně nepřesvědčivé, ale má to výtečnou atmosféru, který by jí záviděl kdejaký akční film. Z tohoto hlediska to taky hodnotím a jako fanouškovský počin ... klobouk dolů. Viděl jsem to s českými titulky tady [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Poloprofesionální akční jízda, která pokořuje svoje větší filmové protějšky. Silně motivováno poslední herní Larou. Z choreografického hlediska dokonalé, Cassnadra Ebner herecky taky výtečná, jen mi přišlo poměrně neuvěřitelný, že by za takovou chvilku zmastila snad stovku žoldnéřů (kteří působili dost naivně a amatérsky), ale to už je holt Lara. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama