Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně tohoto seriálu jsem byl naprosto nadšený. První epizoda mě úplně zahltila dojmy, a protože jsem do toho spadl bez přípravy, byl jsem lehce rozhozen. Už při dalším dílu jsem se stabilizoval a až do konce řady jsem si užíval všechno to, co je mi upíráno v takzvaných politicky korektních filmech a seriálech. Myslím, že nejvýstižnějším hodnocením jsou slova: brutální nářez. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty je hodně populární seriál, který zaujal svět převážně svým humorem a celkem originálním stylem animace. Já avšak po dokoukání první série přes průměrné-nadprůměrné hodnocení nevím, jestli chci pokračovat. Ano, jsou tu dost záživné a zajímavé epizody. Jsou tu i také, které si ode mě vysloužily 5/5. Já si ale i přesto nepamatuju jediný vtip, u kterého bych se nějak výrazně zasmál. A to opravdu není dobře. Přesto, že jsem tuhle sérii neviděl poprvé, nemám žádnou chuť v seriálu pokračovat. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď serial nieje nejako dlhý, tých 11 epizod sa zdalo priveľa. Rick and Morty ako dvojica podarená, ale ako celok nestačilo na to aby som si pozrel dalsie serie, postupom času možno dám šancu. Nakoľko som mal stiahnutú prvú sériu, musel som pozrieť. Slušný priemer, ktorý neprekonal ani futuramu a podobné seriály už vôbec. Až tak dobre to na tie vysoké percentá nebolo. 3* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Onehdy jsem na Ricka a Mortyho již jednou zkusil narazit, aby mě už pilotem absolutně odradili svým hektickým přístupem k divákovi a až přespříliš vědeckofantastickým satirickým tématem. Nicméně jsem se teďko na Netflixu odhodlal dát seriálu druhou šanci a nikdy si ani nedovolím přemýšlet nad tím, že bych jí litoval. Hned po průměrném pilotu nás totiž série začne zásobit tak ulítlými, byť zábavnými epizodami, že jsem neměl problém sjet prvních 11 dílů během několika málo dní. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricka a Mortyho jsem hodně dlouho odsouval kvůli jednoduché a slabší animaci, ale nakonec jsem povolil. Neskutečně našlapaná jízda, s chytrými a často podvratnými zápletkami. Nepředvídatelnost, nekompromisní hlášky a kruté pointy. I to bourání čtvrté stěny funguje výborně. Některé díly sice se minou, ale většinou je to na plnou palbu. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Poté, co Beth zastřelí několik Cronenbergů, jí Jerry řekne, že si přeje, aby její brokovnice byla jeho penis. Beth odvětí, že jí v tom případě může říkat Ernest Hemingway. Americký spisovatel Ernest Hemingway spáchal sebevraždu výstřelem z brokovnice, kterou si vložil do úst. (Kubaaa97)
  • Scéna, v níž psi hrají karty, odkazuje na obraz „Dogs Playing Poker“ od umělce Cassiuse Marcelluse Coolidge. (itsp4trik)

Reklama

Reklama