Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle jsem nevěřil svým očím a nebyl jsem si úplně jistý tím, co jsem právě viděl. S přibývajícími díly se ale můj úsměv od ucha k uchu stále zvětšoval a já jsem epizodám rád podléhal, i když ne se všemi jsem si padl do noty, což je však vzhledem k množství humoru, hříček, nápadů a dalších ingrediencí pochopitelné. A jsem rád, že se seriál nedržel jedné dějové kostry a dokázal si pěkně pohrát i s ní. (Netflix) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricka a Mortyho jsem hodně dlouho odsouval kvůli jednoduché a slabší animaci, ale nakonec jsem povolil. Neskutečně našlapaná jízda, s chytrými a často podvratnými zápletkami. Nepředvídatelnost, nekompromisní hlášky a kruté pointy. I to bourání čtvrté stěny funguje výborně. Některé díly sice se minou, ale většinou je to na plnou palbu. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi skoro rok a půl dokoukat první sérii, to už o něčem svědčí. Pravděpodobně o tom, že jsem jako jeden z mála nedokázal docenit celosvětový fenomén. Pravděpodobně je proto, jak je seriál strašně hektický a zejména v prvních dílech jsem v tom dost ztrácel. Dan Harmon a jeho Community je ale super a u posledních dílů už jsem se tolik nenudil, takže tomu ještě šanci dám, ty nápady tam cítit jsou. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty je hodně populární seriál, který zaujal svět převážně svým humorem a celkem originálním stylem animace. Já avšak po dokoukání první série přes průměrné-nadprůměrné hodnocení nevím, jestli chci pokračovat. Ano, jsou tu dost záživné a zajímavé epizody. Jsou tu i také, které si ode mě vysloužily 5/5. Já si ale i přesto nepamatuju jediný vtip, u kterého bych se nějak výrazně zasmál. A to opravdu není dobře. Přesto, že jsem tuhle sérii neviděl poprvé, nemám žádnou chuť v seriálu pokračovat. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Onehdy jsem na Ricka a Mortyho již jednou zkusil narazit, aby mě už pilotem absolutně odradili svým hektickým přístupem k divákovi a až přespříliš vědeckofantastickým satirickým tématem. Nicméně jsem se teďko na Netflixu odhodlal dát seriálu druhou šanci a nikdy si ani nedovolím přemýšlet nad tím, že bych jí litoval. Hned po průměrném pilotu nás totiž série začne zásobit tak ulítlými, byť zábavnými epizodami, že jsem neměl problém sjet prvních 11 dílů během několika málo dní. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Snuffles v této epizodě chce, aby ho nazývali Snowball. Jedná se o odkaz na stejnojmennou postavu (v českém překladu Kuliš) z díla „Farma zvířat“ od George Orwella, která je unavená lidskou tyranií. (Kubaaa97)
  • Když Justin Roiland namlouval Earla of Lemongraba z Času na dobrodružství (od r. 2010), tak si natolik podráždil hlasivky, že poté 2 týdny nemohl mluvit. Ke komunikaci používal aplikaci TalkBot, která převádí text do řeči hlasem, který dle Roilanda zní poněkud depresivně. Rickův robot na posunutí másla je namluven stejnou metodou. (Vitox)
  • Píseň, která hraje během závěrečných titulků, je „For The Damaged Coda“ od skupiny Blonde Redhead. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama