Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Tohle je má představa o filmu, u kterého si chci odpočinout. Je to v podstatě Když Harry potkal Sally dnešní doby. Je to vtipné, je to hodně otevřené a v mých očích se to drží na té hraně trapnosti, kterou mnohé podobné komedie překračují. A Jason Sudeikis s Alison Brie tvoří nečekaně sympatický pár, kterému jsem chtěl a musel fandit. 7/10 ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Moderní romantická komedie dle mého gusta. Sice disponuje pro žánr typicky předvídatelným příběhem, ale jednotlivé zákruty po cestě k onomu očekávanému konci působí celkem svěže, především díky scénáři, který působí často velmi upřímně a jako ze života, kdy se nebojí tvrdších momentů a vztahových pravd a nechodí daleko ani pro sprosťárny a další peprnější prvky. K tomu si připočtěte sympatické herce a je jasné, že Milenci těch druhých jsou velmi povedeným snímkem o kterém by mělo vědět více lidí. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, jako by si každý druhý tvůrce řekl, že když to Woodymu Allenovi podle mnohých kritiků zdaleka nejde jako před lety, zkusí ho tak trochu zastoupit. A bude se vyjadřovat ke komplikovaným vztahům, k přátelství mezi muži a ženami, k sexu. Tady na to jdeme hrubozrnnou moderní formou, plnou zběsilých dialogů, při kterých se tvůrci nebojí přitvrdit. Jason Sudeikis a Alison Brie jsou moc fajn, je vidět, že mnohdy improvizují, chemie je mezi nimi poměrně slušná. Kdysi na vysokoškolské koleji do toho spolu poprvé praštili, dnes jsou přáteli, na památný moment s úšklebky vzpomínají, a coby ne zrovna citově vyzrálí jedinci si sdělují svá sexuální dobrodružství. Sakra, jak tohle asi dopadne? Dá se u toho odpočinout, v žádném případě se z toho nedá vytáhnout něco do života a kvůli docela mizernému tempu se dá klidně i usnout. Přesto docela milá bezprostřední záležitost. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Velmi subjektivni, ale strasne moc se mi to trefilo do nalady a pokud patrite k lidem, kteri si dokazou dokanale komplikovat zivot, protoze delate proste rozhodnoti, o kterych vite, ze nejsou asi dobra, jen si nemuzete pomoci ... A vzdycky jsem nesnasela vetu, kterou vetsinou pronaseli moji pratele "proste jsem udelal, co je spravny", a tak si jeden si vzal zenskou, protoze to bylo spravny, tak si jina poridila dite s tim "spravnym". A ja tohle porad neodkazu delat, ty spravny dospelacky veci. Takze jo, radeji prohraju, s laskou, nez spravne vyhrat. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Shiiiiit." "What?" "I-uh. I want to fuck you." "What? No!" "What do you mean, no?" "Wha- why- what did I do?" "Are you kidding? It's kinda hard. I mean... look at you. You're so pretty and you're vulnerable and it's just like you might be as well wearing a sign that says: solve all my problems with your penis." ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama