Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

hrudka 

všechny recenze uživatele

Z počátku docela zajímavé série, kdy se s odstupem času docela divím, jak jsem jednotlivé díly kladně hodnotil, je nyní bezvýznamný produkt plný klišovitých frází s vážně přihlouplým scénářem a předvídatelným dějem. V některých případech jsem se divil, zda jde ještě o tanec a nějakou smysluplnou choreografii. Dvě hvězdičky dávám proto, že jsem na to hodný. Něčím je to svým způsobem pořád sympatické a vtipné, bavila mě postava Adama G. Sevaniho a líbila se mi scéna ve starém zábavném parku. Některé scény by celkem zaujaly jednotlivě jako klipy na YouTube a má to více méně obstojný a kupodivu docela neotravný soundtrack. Celkově už to ale vnímám jako zbytečnou blbost. ()

Fisek odpad!

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát odpad. Proč bych měl? Když je film sračka, tak je to sračka a hotovo. U pětky si musím postěžovat na totálně nudnou choreografii, zatímco u předchozích dílů jsem tenhle problém řešit nemusel. Taky mi nesedl soundtrack a celkově výběr songů, což je spíše individuální, ale svěřit se s tím můžu. Ani nepomohlo přinést na scénu známou tvář, Brianu Evigan. Nejlepším dílem zůstává čtyřka. Ta měla alespoň hlavu a patu. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nejhorší taneční film co jsem viděl a jednoznačně nejhorší díl ze série Let´s Dance. Všechno zkrátka špatně - hudba, postavy, děj, prostředí a ani na taneční choreografie se nedalo spoléhat. V předchozích dílech to alespoň choreografie zahraňovaly, tady ale ne. V neposlední řadě spousta klišé, na to už jsem si ale u Let´s Dance zvykl. Pouze 2 hvězdy. 45% (with J.) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: John Swetnam | Hudba: Jeff Cardoni | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Summit Ent, Offspring Ent. | Rozpočet: 45 miliónov $ | Tržby: 86,2 miliónov $ | Ocenenia: - || Step Up All In nie je zlý film. Problém je v tom, že jeho predchodca, Revolution, bol najlepším tanečným filmom za posledných 10 rokov, jak z choreografickej, tak z audiovizuálnej stránky. All in nedisponuje ani z ďaleka s takým šmrncom a nápadom, a tak je len bezcharakterným príspevkom do inak veľmi sympatickej série. 40% | FullHD, THX, EN DTS | ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale je to naprosto odfláklý, když to srovnám s trojkou, která je vedena v "podobném" duchu. Efekty, kamera, tancování, příběh, napětí, hudba - to vše je mnohem slabší. Dokonce to ani pořádně neukončili. Připadalo mi to spíše jako snaha slepit předchozí díly nějak dohromady s úplně klišovitými hláškami. Jediný, co se mi tam líbilo, byly ony občasné vtipné situace a celkem ušel ten poslední tanec. Řekl bych, že jedno velké zklamání a nuda. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama