Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie chce pomstít svého otce, který byl neprávem uvězněn za krádež diamantů. Dá dohromady tým, s jehož pomocí touží ukrást právě ty diamanty, které dostaly jeho otce za mříže, a usvědčit tak pravého zločince. Jediným způsobem, jak se k nim dostat, je účast na světové taneční soutěži. (Dementra)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Narciska 

všechny recenze uživatele

Indičtí Dannyho parťáci. A když už vám někdu vnukne toto spojení a dovolíte si chvilkové srovnání obou přístupů, je rozdíl až ohromující. Tak kde na Západě v podobných typech filmů vítězí racionalita a důraz na každý detail postupu, tam kde je ústřední postava natolik zvýrazněna, že herci ve vedlejších rolích vám brzy vymizí z paměti svým charakterem i vzezřením, tak Indie k žánru přistupuje hravě, proplouvá náročnými scénami s humorem a lehkostí, baví se a prožívá. Místo chladně dokonalého postupu k vytyčenému cíli Indie vaši cestu vyplní barvami, tancem, vůní a láskou. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že mě nic neudiví, ale koukat na partu cápků, co se chystají spáchat loupež století a mezitím nacvičují na taneční soutěž v růžovym baleťáckym...Je to kravina, je to sranda, je to neuvěřitelně krásná Deepika Padukone a Khan zase bez trika, je to prostě Bollywood. Jen škoda, že bylo docela málo písniček a chytlavá asi jen jedna, dvě. Edit: Ty jednu dvě písničky si už zpívam snad i ve spánku. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Strašlivě typické, bez snahy alespoň o záchvěv originality. Přitom se jménem Farah Khan se pojí pojmy jako sebeironičnost, porušování žánrových konvencí a barvitá hudební čísla. V Happy New Year však jakoby přepnula do automatického módu. Jako klasická letní oddychovka však tento snímek o pomstě funguje slušně. Občas se sice trošku zadrhne, ale jinak využívá všechny známé žánrové postupy ku svému prospěchu. Dočkáme se tak klasicky švihlé, ale sympatické party, mírně překombinované zápletky a samozřejmě i loupežné scény, kde se hraje o vteřiny. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to mainstream jak řemen, je to kýčovité, scenáristicky jednoduché, není to ani nějak extra promakané jako heist movie, který je kombinovaný s tanečním filmem, ale je to prostě tak parádní jízda... tedy hlavně v těch akčních a tanečních scénách. Shahrukh Khan předvádí neskutečnou pohyblivost. A kamera ví, proč ho tak miluje. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám už niečo s Bollywoodskych filmov napozerané. Uvedomujem si, že tento film sa nesie v duchu tradičnej zábavy. Je v ňom všetko, zábava, romanca, akčné scény, hrdinovia sú veľké Bollywoodske hviezdy, pekne tanečné kreáce, epické piesne - aj keď len asi jedna/dve naozaj dobré - hŕba pátosu, kvantum nelogickostí a nevyužitý Dubaj. Výsledkom je guláš na ktorý sa síce dobre pozerá, ale po skončení núti spochybňovať akýsi kult tvoriaci sa okolo Farah Khan a jej opusu Om Shanti Om a tiež poukazuje, že Shahrukh Khan sa tak trocha utopil v pohľadoch, dramatizácií a povrchnosti. To čo mu kedysi všetci žrali, začína s každým jeho ďalším filmom pôsobiť viac a viac parodicky. Deepika je ale znova na vysoko jebavá. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Když přijede tým Diamons do Dubaje a Charlie (Shahrukh Khan) vystoupí z taxíku, má na očích sluneční brýle. Než si je sundá, je v jejich odrazu vidět kamera i s kameramanem. (Stupet)

Reklama

Reklama