Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nicole si může nápadníky vybírat, ale ten, který se jí líbí, už má jinou. Na vytouženém rande se nakonec ocitne se svým, poněkud podivínským, sousedem. Nicole a Chase jsou dva sousedé, kteří se nemají příliš v lásce. Jeden je opakem toho druhého. To se ale změní v den, kdy je Nicole odvržena svým přítelem a kdy Chase dostává od své přítelky ně kopačky. S velkou neochotou spolu naplánují, kterak vítězně proplout minovým polem středoškolských lásek. Jejich plán zní: Vzbudit touhu a žárlivost u svých bývalých protějšků a tak je získat zpět. Ale uprostřed všeho toho plánování Nicole a Chase zjišťují, že ten, po kterém touží, není zase až tak daleko. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský romantický snímek připadá v onom ohromném množství >prcičovských< komedií jako zjevení. Žádné vzájemné se dobírání, sexuálních narážek, či dalšího nevkusného humoru. Vše jede poklidně přátelsky plného vzájemných sympatií a lásky. Mladí tu doslova prožívají americký sen. Že by to byla komedie mi však ale vůbec nepřipadá. Alespoň nic humorného mi tu nepřišlo. Atmosféra je dle standartů a kritérií pro romantické vyprávění, takže naladění diváci si užijí, ostatní během deseti minut usnou. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Přestože mam teen-komedie z prcičkovský éry docela rád, tak tohle mě vůbec nechytlo. Jedna stádní pipka tam předělá jakýhosi rebelujícího kudrnáče k obrazu svému a nakonec se do sebe nějak zabouchnou. Od filmu s názvem Šílená jízda jsem očekával něco trochu víc odvázanýho. Humoru je tam dost málo. Ani ta Sabrina da teenage bitch už se mi nelíbila tolik, jako když jsem byl v pubertě. Asi už stárnu. 40% ()

Reklama

KdG 

všechny recenze uživatele

To není šílená jízda ale šílená blbost. Poměrně slibný začátek ale později to upadá do klišé a nudy. Není to vtipný, předvídatelný děj a patetický konec. Hlavní hrdinka je vyzáží nic moc, taková Ali Larter je proti ní hvězda. Adrian Grenier má charizma a je nepřehlédnutelný, určitě ho brzy v něčem uvidíme. ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Ohranému příběhu změny osobnosti konkuruje směle už jenom neschopnost scénáristů, vytáhnout z toho alespoň něco a neschopnost ústřední herecké dvojice, která hraje jako dva velbloudi na poušti hledající vodu. Nenašli ani sami sebe ani svoje postavy a výsledek je mizerný - umírám na nedostatek filmovosti. Konec není nijaký. Ani komedie ani drama a romantiku to vidělo z okna ponorky. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že děj a celý film jsou hodně prvoplánovité, nicméně se nejde na tvůrce moc zlobit, ono si to totiž v tomhle případě ani jinak představit nelze. Ikdyž tu těžko budete hledat nějakou nářezovou srandu, tak mě osobně film sednul a dobře jsem se u něj bavil. Rovněž herci mi přišli sympatičtí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah, a to převážně ve městě Salt Lake City. Interiéry se pak převážně točily ve střední škole Ogden na Harrison Blvd 2828. (Terva)
  • Film byl pojmenován po písní Britney Spears - "You Drive Me Crazy", kde v klipu písně sama hlavni hrdinka filmu také vystupovala. (722018954)
  • Faye Grant a Stephen Collins, kteří hrají rodiče Nicole (Mellisa Joan Hart), se později vzali. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno