Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Stargrove (John Stamos) je v podstatě normální sedmnáctiletý teenager - chodí do školy, cvičí akrobatickou gymnastiku a rád si užívá s kamarády. Zkrátka žije obyčejný, běžný život jako jeho vrstevníci. Vše se mění, když tragicky zahyne Lancův otec (George Lazenby) a mladý Stargrove začíná pomalu odkrývat temný závoj otcovy minulosti. Zjišťuje, kým vlastně jeho táta ve skutečnosti byl a že jeho smrt nebyla vůbec nešťastnou náhodou. Všechny nitky vedou k motorkářské komunitě, vedené šíleným travestitou Ragnorem (v podání Gene Simmonse - mj. basáka/zpěváka kapely Kiss), plánující ultimativní ofenzivní útok proti lidstvu. Osud všech je tak nyní v rukou mladého Stargrova… (Haymar)

(více)

Recenze (21)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Strašně debilní, ale zábavné. Mě osobně pobavil “James Bond” v roli tajného agenta (fenomenální nápad). Samozřejmě, že v době VHS to byl hit (a rozhodně na 4 hvězdičky), nicméně i po letech si z něj pamatuju celkem dost (motorky s koňskou hlavou) a dost parodické situace (ne, prst ne!) a postavy (ten spolubydlící na koleji jako “Q” beru jako jeden příklad za všechny). Nicméně nuda to nebyla a nevzpomínám na něj ve zlém ani omylem. ()

midget 

všechny recenze uživatele

Gene Simmons coby záporáckej hermafroditní Dan Nekonečný, Robert Englund jako jeho Ovčáček, parta postapo gaunerů jak z Mad Maxe dvojky, lascivní scéna s Vanity a jabkama, šokující odhalení, co se skrývá pod manželskou postelí hrdinovejch rodičů, explodující vožrala na motorce, žvýkací odposlouchávadlo a ne úplně funkční mix plamenometu a laseru. Čistá osmdesátková slast. ()

Reklama

Wiluna 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne predimenzovaná somárčina, ktorú musíte buď zbožňovať alebo nenávidieť.  Záporák s vraždiacim „nechtom“ Velvet von Ragnar v podaní skvelého Gena Simmonsa, bol jedinečný, nevábny a pritom okúzlujúci zároveň. A je to práve on, kto naprieč celým filmom vyžaruje magické fluidum a uťapkáva to nepodarené do ústrania. Je veľká škoda, že v dnešnej dobe stráca jeho skvostná rola na sile a divák je ochudobnený o ten správny „wow effect“ a to iba preto, že podobné postavičky sa už bežne dajú stretnúť v mestskej hromadnej na ceste do práce.  Príbeh neublíži, hlavní hrdinovia sú vzhľadní, záporáci úsmevní, „jazykové znalosti“ vďaka Genovi sú tam tiež a čo to nájdeme aj z intimností. Za predošlého režimu, by to bola hviezda cez celú obrazovku, ale takto tomu dávam hviezdy 4. 😁 PS: Pozerajte prosím v pôvodnom znení. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,VYPADNI ODTIAĽTO LEBO DO TEBA NAPÁLIM RAKETU!" __ V rýchlodabingu a vo VHS kvalite film ukazuje, na akú dekadenciu sa kedysi diváci v ČSSR túžili nelegálne dívať. Iba vzhľadom na nostalgiu a vzburu proti režimu viem pochopiť tých, ktorí udeľujú 4* a 5* hodnotenia, keďže toto nie je ani béčko, ako skôr céčko. Pri sledovaní treba vypnúť mozog a iba sa nechať unášať sledom často sledom často divne nadväzujúcich scén a podivných motivácií bizarných postáv. Isté uznanie náleží akurát kostýmom a maskám záporákov a montáži niektorých scén, vrátane tej kedy lascívna Vanity - s ozaj parádnym arzenálom - začne zvádzať milovníka jabĺk, fešáka známeho najmä zo zabudnutého sitkomu Plný dom (mal cameo v Krok za krokom). Nedokážem si predstaviť, ktorá TV by si v súčasnosti ešte trúfla zaradiť tento miš-maš do vysielania.  (159. hodnotenie, 21. komentár k filmu) ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ryzí osmdesátky, ukázkové akční béčko, doba VHS a simultárního dabingu! Kdyby u nás na zahradě přistáli mimozemšťani a chtěli by přiblížit tehdejší B-video éru in ČSSR, pustil bych jim právě toto. Never Too young to die má vše potřebné: náctiletý klon Jamese Bonda, čůlisný padouch, vnadná lepá děva (Vanity), drsní motorkáři, drsná hudba a spousta akce, honiček i střílení... ve vedlejších rolích se navíc mihnou: Robert "Freddy" Englund a Branscomb "Sixkiller" Richmond... Z dnešního pohledu už sice trochu směšné a hodně naivní, ale na svou dobu (a v daném žánru) jde o klasiku, bohužel neprávem zapomenutou! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (3)

  • Kostým který má na sobě Ragnor (Gene Simmons) při svém vystoupení v klubu Kotelna, je totožný s kostýmem, který si oblékla herečka Lynda Carter v televizním pořadu Encore, kde zpívala společně s kapelou Kiss, jejímž členem je i Gene Simmons. (Wrack)
  • Neprůstřelný deštník Drewa Stargrova (George Lazenby) je odkazem na hračky Jamese Bonda. kterého si jednou zahrál i George Lazenby. (Wrack)

Reklama

Reklama