Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

FloTin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal! Po War a Son of Batman jsem si myslel, že tohle bude další průměrný animák, ale ukázalo se že je to peckový Rkoví animáč, který by neměli vidět malé děti :D prostě takhle se mají dělat DC animáče. Nejlepší, že hlavní roli měl Deadshot, který se ukázal jako velkej Bad Ass!!! Od začátku do konce akce akce akce!!!!!! 10/10 ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Z počátku celkem slušný rozjezd (pokud jako já víte zhola nic o Suicide Squad), který se ale v druhé polovině naprosto rozpadne v nesmyslný showcase známých záporáků z batmanovského universa a nezajímavou random přezdržku. Až trochu bolí hlava ze scénáristovy bezradnosti nacpat film postavami až po okraj a nadběhnout si zhýčkaným komiksovým fanouškům. Nakonec mi zůstalo snad jenom zajímavé videoherní hlasové obsazení a vtipné pousmání se nad faktem, že Troy Baker je opravdu všude a teď už mu neuniknou ani fanoušci filmů. 40 % ()

Reklama

Pugo 

všechny recenze uživatele

Fajn animák, ktorý mi podobne ako pred pár rokmi Hulk Vs. predstavil vtedy pre mna neznámeho Thora a Asgard, tentokrát ma oboznámil so Suicide Squad. Jednoduchý príbeh s fajn akciou, sympatickými anti-hrdinami a Batmanom. Samozrejme opäť, ako pri väčšine DC snímkoch, oceňujem na animovaný film nekompromisne vykreslené prvky brutality a tentokrát aj dokonca erotiky. ()

Admirall 

všechny recenze uživatele

Zamýšlam sa, či by nebolo skôr namieste nazvať film Suicide Squad... Batman bol totižto v tomto filme len nejaké bočné krovie, ktoré dotváralo príbeh. Páčil sa mi však postup vytvorenia dvoch dejových línii. Treba povedať, že zo všetkých animákov, ktoré som mal možnosť vidieť je práve Assault on Arkham najmenej vhodný pre deti nakoľko je tam nielen násilie, ale aj hrubý slovník a náznaky erotiky. Čo sa týka hlavných postáv s niektorými som sa stretol po prvý krát. Tie čo som už poznal prekvapili (Harley Quinn, Bane - aj keď len na chvíľu) a niektoré sklamali (Joker) ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jay Oliva jako vždy nezklamal. A přestože Batmana zde bylo jen pomálu, tenhle drsnější a dospělejší animák rozhodně nenudil. Akce i animace byly solidní, příběh taky nebyl nejhorší a na to, že filmy o záporácích zas tolik nežeru, mě tohle dílko docela nadchlo. A to je asi tak všechno, co jsem k tomu chtěl říct. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)
  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama