Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Minulym filmom mi James McTeigue dokazal, ze nie je dobry reziser. Vdaka tomuto filmu sa na tom nic nezmenilo. Mame tu taku modernu verziu Troch dni Kondora v ktorej nahana po celom Londyne nekompromisny terminator Brosman neuveritelne inteligentnu pipinku Millu, ktora vystraja jednu neskutocnu blbost za druhou a len vdaka nahode zakazdym unikne smrti o zhoreny vlasok. Scenar neprinasa nic nove. Obsahuje jedno klise za druhym a ich prevedenie je tiez dost sterilne. McTeigue tomu ani na chvilu nedokazal dodat poriadnu atmosferu alebo aspon stipku napätia. Akcnych scen je tiez minimum a za vela nestoja. Vlastne jedine, co na na celom filme zaujme je Pierce Brosnan v netradicnej ulohe chladnokrvneho zabijaka. Behom prvych par minut si vysluzi vas respekt, aby ho s pribudajucimi minutami nadobro stratil vdaka svojej neschopnosti zabit obycajnu kancelarsku krysu Millu, takze po trapnom finalnom suboji, ked ho konecne ta kancelarska krysa najprv zmlati a nakoniec zabije si poviete, ze si to za svoju neschopnost zasluzil. Vysledkom je zbytocny thriller v ktorom sa striedali chvile nudy s trápnymi momentami. Ruky preč od tejto sracky. 3/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pane bože zač mě trestáš... Říkal jsem si nejdřív co tu má zase ta banda kverulantská za problém, ale musím jim dát tentokrát za pravdu. Tohle se vážně nepovedlo. Je mi líto Pierce který dokázal, že ani jako chladnokrevný zabiják v obleku by se neztratil, ale jeho místy extrémní neschopnost je až zarážející. Ok dokázal bych ještě v rámci dějových klišé odpustit, že nemůže po celej film nahnat a zabít jednu nehorázně šikovnou puťku která evidentně moc akčních schopností nepobrala, ale ten konec to už je totální parodie a já souhlasím z Lacem, že v tomto případě dostal záporák co si zasluhoval. Škoda mohlo to dopadnout o dost líp, ale holt není každý den posvícení. Každopádně Pierce má na víc o tom není sporu. Snad se příště pochlapí.30% ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Schvaluji distributorovi, že to stáhl z českých plánů kinoprojekcí, protože je to vážně srágora. Pierce už na tohle bohužel moc nemá, prostě stárne a čas je sviňa, proti tomu hrát nelze. Mila je "herečka", které tohle bourneovské dobrodrůžo, během kterého sice nic nezapomněla, ale za to má skoro podobný výcvik a nejlepšího nájemného zabijáka udolá levou zadní s podpatkem a prstíky v nose (cizím), těžce nesedí a tudíž nikdo nemůže ani omylem věřit.. Ambasadorka se chová jako marinovaný tele přesně podle šablony, tetka na vozíčku je Velký bratr, bez kterého už by nebyl Londýn, New York a kdo ví co všechno, všichni operativci jsou na Milu krátcí a neschopní a jediné, co bylo oproti mému očekávání, bylo, že po přesunu z tunelů metra do hlubin Londýna jsme se neocitli v zapomenutém skrytém světě evolučně vyspělých dinosaurů, kteří by Mile pomohli zachránit svět tam nahoře tím, že by hackli nanoroboty ve vzduchu a ti by pozřeli částice vypuštěného plynu. Elitní prodejný zabiják, světová špička, by to nechápal a dal by si tak velký facepalm, že by se jím sám shodil ze střechy. A pak jsem čekal svatbu na vesmírné stanici, kteoru by chránil dokola jí oblétávající vesmírný ptakoještěr, co umí mluvit plynnou britskou angličtinou. --- Co že to plácám za hovadiny, které nemají s filmem nic společného? No něco jsem si vymýšlet během filmu musel, jinak bych snad nudou vynalezl světový mír v ampulce (10mg světového míru na 100mg denní dávky, užívat po jídle a hlavně pozor na kontraindikaci s touhle akční srágorou). ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Tak jsem se pustil do tohoto dílka. Trailer ve me vyvolal rozporuplné pocity. Obával jsem se, aby nebyl děj moc složitý. Politické tahanice a podobné záležitosti - to mě znepokojovalo. No, to se naštěstí nestalo, ale zase to melo jiné zápory. Respektive to byly drobné chyby a hlavně to celé působilo dost nezáživně a i to nepřineslo nic nového. Hlavní hrdinka byla po herecké stránce ok, scénáristicky to bylo místy trochu přehnané - myslím tím to, jak dokázala snadně odvrátit velký plánovaný útok. Ale i tohle bych celkem toleroval, spíš mě to moc nebavilo. Neshledávám vyloženě zásadní problémy, to ne, ale i tak je to podprůměr jak vyšitý. Herecké obsazení je takové normální. Jovovich mě celkem bavila, ikdyž v sérii Resident evil mi sedla víc. Dále mě dost zaujal Pierce Brosnan v roli záporáka. Škoda, že se scénář moc nevydařil, k tomu to mohlo být Rko a hned by se mi to víc zamlouvalo, např.aby Brosnan drsně zneškodňoval své oběti atd, no to bohužel nevyšlo. Akce tu moc nebylo, občas nějaké ty obyčejné pronásledovačky a přestřelky - alespoň to, no. Takže i díky relativně krátké stopáži to uteklo, občas se něco dělo, takže jsem to přežil bez újmy na zdraví. Hudba byla nevýrazná, ale ani mi tu nechyběla. Celkem zbytečný snímek, ale na zabití večera to šlo. Toť vše. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DĚLÁME TO PROTO, ŽE VĚŘÍME V ONU STAROMÓDNÍ PŘEDSTAVU O ZEMI, ŽE? NEBO ASPOŇ V TO, ŽE MUSÍME CHRÁNIT NAŠE OBČANY. NAŠE PŘÁTELE…“ /// Milla se snaží pomáhat a chránit. Jenže se to trošku posere, takže pomáhá a chrání hlavně sebe. V tom bordelu má kurevskou kliku, že ji honí důchodce (stejně jako by měl kliku každej důchodce, kdyby ho honila Milla). Za odhalení spiknutí (+ další jakýsi nesrozumitelný pohnutky), ji jde ztrestat zlej strejda Brosnan, kterej se sem bohužel pranic nehodí. Ne že by nedělal svinský věci, jen je prostě divnej (zřejmě taky nikoho dlouho nehonil). Tempo to celkem drží, ale je to dost dementní. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Při výbuchu mám orgáč. 2.) Baví mě, když Millu J. honí zombíci. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama