Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (787)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Zdál se mi sen o tloustnoucích hvězdách, který zhulený na kanapi prožívají zápek nad myšlenkou filmu, v němž bude chtít mluvící párek zasunout do buclatý žemle. Pak jsem se vzbudil, byl jsem v kině na Buchtách a klobásách a celý to připomínalo spíš prvoplánovou noční můru. Body za penetraci sterilního moralistního vakua animáků, nula za jakoukoli skutečnou podvratnost a masitost. Sójová náhražka věcí od Matta Stona a Treye Parkera. Lavaš píchající bágel mi nestačí k výstřiku majonézy light, vy rauchwursti. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Skvělá (a velmi odvážná) parodie filmových klišé, charakterových archetypů, stereotypů, a současně výborná satira na všelijaká náboženství a ideologie. Je to až moc chytré, nápadité a promyšlené na to, aby to bylo považováno jen za "dobrou vulgární komedii" (některé scény a narážky jsou vysloveně geniální). __ Je to asi jako kdyby Matt Stone a Trey Parker (tvůrci South Parku) natočil svou vlastní (tj. velmi svéráznou a nekorektní) verzi Toy Story (popřípadě skoro jakékoliv jiné libovolné pixarovky)... __ Konzervativním puritánům pochopitelně vstup zakázán, jelikož tohle je učebnicový příklad filmu, jehož tvůrcům není nic svaté, ale přitom to nejsou žádní primitivové, kteří by všem a všemu jen povrchně a lacině nadávali... 90 % ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hahah. Konečně pořádně sprostý digi animák, kde Rogen a spol. našli způsob jak obejít cenzuru a ujet si na nápaditym tripu prasáren. Pokud se s takovou frekvencí poperete a neztratíte zájem po 20 minutách, nebo nejste upjatá píča, nebo na to nedíváte v nevhodný společnosti (pak přeju příjemný trapný chvilky a ošívání se), je SAUSAGE PARTY fajnová sranda. Kde jinde uvidíte jako hlavního záporáka nasranou, nadrženou vaginální sprchu? Joo... Nehodlám v tom hledat na prdelní slohovku hluboký anti-konzumní poselství a přesahy - naserte si. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dost vtipná sprosťárna, která se může řadit na vrchol sprostých animáků. Téměř po celou dobu to jede solidním tempem, jen ten konec to už dost přehnal. To bylo opravdu nechutné a ty orgie bych z toho úplně vystřihl. To už mě moc nebavilo a toho kdo to vymyslel bych přetáhl párkem po hlavě... ale za ten zbytek klobouk dolů. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Jedna z hlavních postav se jmenuje Frank (Seth Rogen), což ovšem není jen jméno, ale také může jit o slangový výraz buď právě pro párek, nebo také pro mužské přirození. (kellne)
  • První americký počítačově animovaný film označený přístupností R (mládež do 17 let smí do kina pouze v doprovodu dospělého). (Maulincio)
  • Ve Švédsku na film mohly - v doprovodu rodičů - už děti od sedmi let. (NIRO)

Reklama

Reklama