Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (791)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Film je pro mě vlastně docela příjemným překvapením. Není to sice asi taková pecka, jak někteří tvrdí, ale fórů je tam víc než dost. Komediální dvojice James Franco a Seth Rogen mě opět nezklamali. Film obsahuje spoustu originálních nápadů, takže je vidět, že se na něm vážně vyřádili. Je tam taky dost zajímavých filozofických otázek. Celkově film obsahuje spoustu narážek, ať už na filmy jako je například Terminátor, tak na geopolitickou světovou situaci. Hodně si střílí také z náboženství. Děj se tedy odehrává v obchodě, kde se potraviny každý den těší, až je bohové (lidé) koupí a odnesou je to věčného ráje. Vše se ale změní, když potraviny zjistí nepříjemnou pravdu. Hlavní protagonisté filmu jsou párek Frank a žemle Brenda, kteří se vlastně celý film jenom těší, až na to vlítnou. Další postavy jsou taky dost vtipné. A hlavní záporák je vaginální sprcha jménem Pičifuk, který jim jde celou dobu neúprosně po krku. Je tam taky spousta rasových vtipů. Někomu už se to možná může zdát až přes čáru. Každopádně jsem zvědavý, jestli bude pokračování. O dabing se stará spousta známých osobnostní a film byl poměrně levný, takže asi dost vydělá. "Černé kafe v prdeli!" :D Recenze ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Občas: trapné a přehnané. Většinu času: sprosté, přímočaré, sprosté, vtipné, sprosté a originální. Neustále: sprosté. Ve výsledku opravdu ujetě vtipné a zvrácené. Líbí se mi, jak na první pohled povrchní komedie s až pubertálním humorem dokáže mít rozměr, ať rasově politický nebo náboženský. PS: film, co vám změní pohled na nakupování v supermarketu a vaše rozmluvy s potravinami budou pro ostatní nakupující velice bizarní (prokázáno i bez perníku) ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Začněme otázkou. Líbil se vám This is the End (Apokalypsa v Hollywoodu)? Pak je takřka jisté, že se vám bude líbit i Sausage Party. Tohle je totiž další z řady filmů Rogena, Franca a spol. typu "nechápu, že nám na to Sony dalo peníze, tak si aspoň užijeme nehoráznou prdel". Za úžasné muzikálové číslo od oskarového Alana Menkena, za nespočet naprosto kulervoucích scén (Terminátor, tampon!), za překvapivě kvalitní animaci a (už tradičně) geniální výběr známých šlágrů napasovaných do naprosto úchylných situací si film zaslouží krásné čtyři hvězdy. I když se i přes svou relativně krátkou stopáž chvílemi zbytečně táhne (ona teologická alegorie tvůrcům bohužel trochu přerostla přes hlavu), za tu odvahu pustit něco tak zvráceného do kin, speciálně tu závěrečnou hromadnou scénu, ze které byla cenzory údajně vystřihnuta jen necelá vteřina (!!!), přidávám pátou hvězdu. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost, ze který se dalo vystříkat mnohem víc, ale i přesto nehorázně baví především svojí absurditou a Rogenovým "fuck off diváci, tohle je můj film" stylem. Lepší tři skořicové hvězdy, ale kvůli scéně "Meat Loaf" mírně nadhodnotím. EDIT: Po shlédnutí Angry Birds musím srazit na ty lepší tři. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Alan Menken poprvé ve své bohaté kariéře složil hudbu k animovanému filmu, který nebyl od Disneyho. Nechal se pak slyšet, že si to moc užil, protože v osobním životě má drsný a oplzlý humor moc rád. (NIRO)
  • Film se odehrává 4. července, tedy na americký svátek Dne nezávislosti. (Maulincio)

Reklama

Reklama