Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (788)

leila22 

všechny recenze uživatele

Od tejto partičky som čakala viac , viac vtipných scén, viac zvráteností, viac uchýlností ,proste kvalitné animované psycho so sexuálnym podtónom. Smršť nadávok z úst celkom originálne zanimovaného jedla mi nestačila na to, aby som sa nejak výnimočne bavila a to som navyše sedela pred veľkým plátnom. Posledných desať minút však začala poriadna párty, na čo som sa rýchlo prebrala a konečne ma to začalo skutočne baviť. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Konečně jsem se dočkal dne, kdy byl stvořen animák výhradně pro dospělé. Trapné vtípky pro nejmenší z nejmenších se neobjevují a moje velmi kvalitní neurony se radují. U žádného animáku jsem se doposud takovým způsobem nenasmál. Trošku se bojím zde zanechat 5 hvězdiček, protože by to mohlo leckoho dovézt k myšlence, že tu a tam používám jídlo válcovitého tvaru k mnohem více činnostem než je pouhá konzumace. Velice úchylná podívaná, při které moje puritánská duše uronila nejednu slzu. Tvůrcům kreativita rozhodně nechyběla. Během psaní scénáře i během samotné tvorby bylo jistě zkonzumováno nemalé množství drog všech vůní, barev a účinků. Ze scénáře je dost cítil Seth Rogen. Ostatní pány přečtené nemám. Opravdu neskutečně hravá záležitost, která s obrovským nadhledem využívá všech možných stereotypů současnosti při zobrazování pokrmů a jejich vzájemných interakcí. Dost se mi líbilo zobrazení toho, když se lidé pokoušeli zabít jejich papání. Úplně nejlepší je ovšem samozřejmě závěrečný potravinový grupáč. Kdybych byl na snímku v kině, tak bych netušil jak se mám tvářit a kam se mám dívat. Dost šílená záležitost. Dokonce i konečně vyplula na povrch skutečná orientace Edwarda Nortona. Lepší 4 hvězdy. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Představte si aplikaci Ninja Fruit, dejte tomu nějaký jednoduchý příběh, pár sprostých slov a vznikne tahle šlamastika. Jak tvůrci slibovali, jedná se opravdu o jednu z nejsprostějších animovaných "pohádek". Záměrně nepoužívám slovo film, protože to byla stále v zásadě pohádka pro dospělé děti s tím, že tu padlo mnoho sprostých slov a kdyby tvůrci nepoužili tyto slova mohli by pustit snímek i mladším divákům, teoreticky i těm nejmenším, díky jednoduchosti příběhu. Samozřejmě bylo tam pár scén, které by neprošli viz injekční stříkačka a občas uhynulá potravina nebo rozsekané ovoce alias aplikace Ninja Fruit. Nápad je to super, některé scény nebo smysl myšlenky byl dotažen do konce, viz spor Palestina a Israel a jejich dobrej kámoš Hummus ale to je v zásadě všechno. Pár dobrých scén tam bylo, škoda jen že to nepropracovali do konce a tvůrci si neřekli jednu zásadní věc a to : Má to být pohádka pro dospělé děti a nebo to má být animovaný film s myšlenkou (snímek na to měl) který v zábavné formě zkusí ukázat jak asi náš dnešní svět opravdu vypadá. Možná si tuto otázku položili a zodpověděli, ale vznikla z toho trošku takhle slátanina, nebo spíše "salátanina". Takže salám alejkum a mějme se rádi, pomáhejme si a neválčeme. Jo ještě tam byla jedna dobrá scéna ala vylodění v Normandii. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hahah. Konečně pořádně sprostý digi animák, kde Rogen a spol. našli způsob jak obejít cenzuru a ujet si na nápaditym tripu prasáren. Pokud se s takovou frekvencí poperete a neztratíte zájem po 20 minutách, nebo nejste upjatá píča, nebo na to nedíváte v nevhodný společnosti (pak přeju příjemný trapný chvilky a ošívání se), je SAUSAGE PARTY fajnová sranda. Kde jinde uvidíte jako hlavního záporáka nasranou, nadrženou vaginální sprchu? Joo... Nehodlám v tom hledat na prdelní slohovku hluboký anti-konzumní poselství a přesahy - naserte si. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Film je pro mě vlastně docela příjemným překvapením. Není to sice asi taková pecka, jak někteří tvrdí, ale fórů je tam víc než dost. Komediální dvojice James Franco a Seth Rogen mě opět nezklamali. Film obsahuje spoustu originálních nápadů, takže je vidět, že se na něm vážně vyřádili. Je tam taky dost zajímavých filozofických otázek. Celkově film obsahuje spoustu narážek, ať už na filmy jako je například Terminátor, tak na geopolitickou světovou situaci. Hodně si střílí také z náboženství. Děj se tedy odehrává v obchodě, kde se potraviny každý den těší, až je bohové (lidé) koupí a odnesou je to věčného ráje. Vše se ale změní, když potraviny zjistí nepříjemnou pravdu. Hlavní protagonisté filmu jsou párek Frank a žemle Brenda, kteří se vlastně celý film jenom těší, až na to vlítnou. Další postavy jsou taky dost vtipné. A hlavní záporák je vaginální sprcha jménem Pičifuk, který jim jde celou dobu neúprosně po krku. Je tam taky spousta rasových vtipů. Někomu už se to možná může zdát až přes čáru. Každopádně jsem zvědavý, jestli bude pokračování. O dabing se stará spousta známých osobnostní a film byl poměrně levný, takže asi dost vydělá. "Černé kafe v prdeli!" :D Recenze ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Z účtenky se můžeme dozvědět, že Frank (Seth Rogen) stojí 4 dolary a 20 centů. Číslo 420 je častým odkazem na kouření marihuany, kterého je Rogen velmi zapáleným propagátorem. (NIRO)
  • Film stál - na poměry animovaných celovečeráků velmi střídmých - 19 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno