Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (789)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se královsky a Rogenův zatím nejlepší film. Mluvicí jídlo mě fakt dostalo a závěrečné sexuální inferno vejde do dějin. Neumím si představit jakou prdel museli prožívat herci při natáčení a následném dabování. 85% PS: S odstupem vnímám že film je mnohdy zbytečně sprostý, i když se zde zrovna nic neděje. Pičfuk je fajn, pár scének luxus, vede vaření, kdy jídlo přichází o veškeré iluze. Ale reprízou se přecejen vytrácí ten moment překvapení a občas je to prostě slabší. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příliš nejsem fanda Rogenovo harému, ovšem viděl jsem spoustu jeho filmů a asi jsem se více u žádného nebavil tak, jako Sausage Party v naprosto brilantním českém názvu. A i když jsem hodně balancoval na pomezí čtyř a pěti hvězdiček především proto, že cca prostředek je poměrně hluché místo s málo frekventovanými vtipy a nejspíš jsem čekal příliš moc. I tak to ale velmi bohatě vynahradí zbytek filmu, u kterého garantuji, že nic co by se jen vzdáleně tomuhle přisprostlému animáku podobalo zkrátka neexistuje. Zkrátka trefa po všech směrech. PS : Nevím jestli je náhoda a je to skutečně přesné, ale ve Vlkovi z Wall Street se objevilo slovo fuck 506x a zde prý také, ačkoliv za poloviční dobu..9/10 ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších nápadů posledních let. Rogen/Franco/Hill nám servírují opět jejich tradiční zvrhlý a vulgární humor, který nelze nemilovat. Líbilo se mi, jak zde vystihli problémy i ze dnešní doby od náboženství, rasismus po šikanu. Závěrečný grupáč je highlight celého filmu. Uvažoval jsem o 5*, ale bylo zde pár hluchých míst, což sráželo tempo, ale solidních 80%. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Skvělá (a velmi odvážná) parodie filmových klišé, charakterových archetypů, stereotypů, a současně výborná satira na všelijaká náboženství a ideologie. Je to až moc chytré, nápadité a promyšlené na to, aby to bylo považováno jen za "dobrou vulgární komedii" (některé scény a narážky jsou vysloveně geniální). __ Je to asi jako kdyby Matt Stone a Trey Parker (tvůrci South Parku) natočil svou vlastní (tj. velmi svéráznou a nekorektní) verzi Toy Story (popřípadě skoro jakékoliv jiné libovolné pixarovky)... __ Konzervativním puritánům pochopitelně vstup zakázán, jelikož tohle je učebnicový příklad filmu, jehož tvůrcům není nic svaté, ale přitom to nejsou žádní primitivové, kteří by všem a všemu jen povrchně a lacině nadávali... 90 % ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Severoamerické tržby dosáhly 97,7 milionu amerických dolarů, celosvětové činily 140,7 mil. (NIRO)
  • Alan Menken poprvé ve své bohaté kariéře složil hudbu k animovanému filmu, který nebyl od Disneyho. Nechal se pak slyšet, že si to moc užil, protože v osobním životě má drsný a oplzlý humor moc rád. (NIRO)

Reklama

Reklama