Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velice špatné pokračování dobrého prvního dílu. Statické interiéry Kostky sice vypadají dobře, ale jakmile se začne hýbat, tak je dobrý pocit pryč. Počítačové efekty jsou nepovedené, zborcení Hyperkrychle ještě horší. Děj je kopie prvního dílu, taktéž i charaktery postav (mimochodem strašně prkenní herci). Korunu všemu nasadil závěr, do té doby to bylo aspoň na ty tři hvězdičky. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle netřeba nějak moc komentovat. O několik tříd horší než původní Kostka. To už je lepší sledovat Kostičky. Nesympatická hlavní hrdinka, nanervylezoucí chlápek v ohozu alá Max Payne, trapné až ubohé efekty. Je to fakt bída. Hodně špatný film, navíc ten závěr... I když ten to částečně zachraňuje, poněvadž už je aspoň konec. Je to jen o mini stupínek nad odpadem. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Hlouposti tohoto filmu už se vyrovná jen zábavnost jeho imbecilních dialogů, protože promluvy zdejších postav jsou opravdu neskutečně špatně napsané a navíc pronášené vyloženě prkennými herci. Potenciál látky je skoro nevyužit - nejsou tu prakticky skoro žádné pasti (!!!), taktéž zlé efekty hodně kazí dojem. O blbém závěru se snad ani zmiňovat nemusím. Od jedničky je to obrat o 360 stupňů do vod podprůměru. Jsem ovšem stále zvědav na další pokračování. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl jsem viděl ze série Kostek uplne první a musím říct, že když to dávali na tom HBO vtý době tak mě to docela zaujalo, ale po shlednutí prvního dílu a po dalším shlednutí tohoto musím říct, že tohle se vážně nepovedlo.. absurdnost.. místama zajímavé, ale ten konec prostě zkazily.. místama to připomína tu japonskou sračku Ring.. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Zajímavé? Možná trochu. Důstojné pokračování? Ani náhodou. Kostka 2 je jen hodně slabý odvar výborné jedničky. Nesmyslná a nelogická slátanina s levnými triky, která naprosto postrádá atmosféru a co se týče samotného závěru, tak ten to celé jen dokonale pohřbil. Zkrátka nuda na druhou neboli Hypernuda. Nadšení fyzikové a příznivci všemožných vědeckých teorií o časoprostoru si můžou přidat hvězdičku navíc. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)
  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)

Reklama

Reklama