Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

juta 

všechny recenze uživatele

Zombeavers jsem měl v hledáčku a dost jsem se na něj těšil, hlavně na to, že to bude sranda, která ale překvapivě téměř žádná nebyla. Jen první a poslední scéně se dalo zasmát, ale jinak v průběhu se nedalo zasmát ničemu. Takže nevím, zda to měla být komedie, nebo klasický horor, ale když si vezme někdo stvoření jako je bobr do parády, tak bych spíš čekal, že se u toho nasměju. Obrovská škoda. Díky GaRaNe za titule. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že hodně záleží na tom, zda kousek podobného kalibru sledujete sám a kolik promile máte zrovna v krvi. Protože beaver fever se mi osvědčilo jako nejlepší volba filmu na halloweenský večer s kamarády! Musím uznat, že na to, jakou kravinu jsem od toho očekávala, mě hned několik scén dokázalo překvapit. Dávám 4*, protože bobrem infikovaný člověk-zombie, co střílí ze vzduchovky už je i na mě trochu moc. Opravdu intelektuální záležitost. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Už tu byli piraně, mravenci, pavouci, ale zombie bobři tu ještě nebyli. Film se nese v takovém oldschoolovem driveu a tak nechybí banda žhavých pipinek, dementní kluci a papíroví bobříci. Ono by ani nevadilo, že to není CGI, to je spíš výhoda, ale prostě mi to přišlo umělé až nějak moc na dnešní dobu. K tomu přidejte hrozné gore, dvě vtipné scény a jedny kozy. Očekávání bylo celkem velké a tak mě mrzí, že jsem u filmu 2x zaspal nudou. Jdu si spravit náladu nějakým šťavnatým bobrem(If you know what i mean) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě si příště raději dám osmdesátkové všežravé potvůrky z vesmíru nebo Piraňu 3D od Aji, než si zopakovat tohle, i tak ke mně ale tahle látka přistupovala férově. Co jsem s pivem v ruce čekal, to jsem dostal. Tihle toxičtí zombie bobři nestihnou nudit, místy jsou legrační, stejně jako trojice slečen (než se k nim připojí trojice chalanů). Jenže zatímco zmíněný Francouz Alexandre Aja své dítko pumpoval nepřeberným množstvím originálních nápadů a hlavně na kost okousané končetiny lemoval i slušným rancem zábavy pomocí klišovitých scén parodujících samotný sub-žánr, Zombeavers velmi rychle poleví. A k obnaženým slečnám se smyslem pro černý humor brzy vyjma útočících vodních hlodavců přihodil (pozor, spoiler) naprosto zbytečně i stejně „postižené“ Homo sapiens. Naštěstí se tahle jednohubka nebere pranic vážně, ale na nápadech, o kterých by si diváci po projekci pobaveně povídali, se tu mělo rozhodně zapracovat. Takhle tu máme jen trikově pitomoučké bobří figurky bez nároku na zápis do divákovy paměti a pár scén, které potěší. I tak tři revoltující hvězdy dám. Fajn dovětek. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Beaver Spoiler alert! Opisnejší názov filmu by mohol znieť Zombeavers, Zombeaver guys, Zombeaver girls and Zombeaver bear. :) A pes pomenovaný Gosling zomrieť proste musel, tak dúfam, že za to ostentatívni ochranári nebudú strhávať hviezdy. Film je to všeobecne zábavný, myslím si, že je hodnotený negatívne prevažne preto, že tí bobry vyzerali strašne lacno. Pripisovať mu len kvôli tomu nálepku "amatérsky" je podľa mňa prehnané. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)
  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)
  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)

Reklama

Reklama