Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Ázijskou kultúrou, keď som mal asi 7 rokov a až doteraz je to jeden z mojich obľúbených filmov. Štýlistická pecka, ktorá prepája drámu, komédiu a lásku k futbalu v jednom. Tento film predstavuje asi všetko čo si človek pod pojmom Ázijský športový film dokáže predstaviť. Je to uletené, vtipné, drsné, ale aj dokáže chytiť za srdce. ()

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Strata času. Nijaké poriadne posolstvo, ani zábava. Samotná myšlienka prepojiť bojové umenie s futbalom je úžasná, ale nie v takomto podaní. Reálnejší futbal so zmysluplnejšími akrobatickými kúskami zakončenými gólom by mohla byť naozaj umelecká lahôdka. Ak prehnané zobrazenia by chcel niekto brániť tým, že ide o akčnú poéziu, tak potom by sa žiadalo, aby sa v nej nachádzali zmysluplné obrazy, ktoré majú poriadne posolstvo obohacujúce človeka. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nemal rad humor Stephena Chowa, ale Shaolin Soccer mi ako jeden z mala jeho filmov pred rokmi sadol. Vtedy som videl tu kratsiu verziu. Dnes som si po dlhej dobe pustil film znova v tej dlhsej verzii a uz ma to prilis nebavilo. Futbalove sceny su sice stale celkom zabavne, ale trva polovicu filmu kym sa nejaky zapas zacne. Dovtedy musime sledovat neustale ponizovanie kladnych postav, co sa mi nepacilo a pripadalo mi to divne. Rovnako sa mi nepacilo jak hnusne namaskovany xicht mala Wei Zhao. Nedalo sa na nu vôbec pozerat. Mimo futbalovych zapasov uraduje ten klasicky trapny Chowov humor, ktory mi nesedi. Takze dnes som sa uz prilis nebavil a vidim to na cisty priemer. 5/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer na tuto ujetou podívanou byl jsem zděšen z toho co se přede mnou odehrávalo. Moje zděšení přetrvávalo i v prvních minutách celého filmu ale později jsem přistoupil na režisérovu hru a docela slušně se bavil. Opravdu to chce vypnout všechny mozkové závity a jen se bavit. Jinak se na toto dílo ani dívat nedá protože ať se na to díváte jakkoliv musíte uznat, že to je hrozná blbost. Většina scén se vymyká jakémukoliv rozumnému chápání a nazývat nějakou ze scén "reálně vyhlížející" by bylo urážkou slova realita. Škoda, že mezi zábavnými scénami je i dost trapných. Ale jinak je to celkem sranda. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek fotbalu a tohle prostě nemůžu uznávat. Co to je?? Jakej šaolinskej fotbal. Jdětě do řitě. Hráči po hřišti skáčou a dělaj všelijaký kung - fu techtle mechtle a do míče kopou jako kdyby měli v nohách dynamit. No, to by se ještě dalo přežít a někdy (když se třeba brankáři, samým horkem, roztečou rukavice a oblečení) jsem se i pousmál. Ale to jak se soupeřovi hráči postaví před brankáře a začnou na něj střílet hlava nehlava, jakoby se zastavil čas...no prostě tím chci říct, a co nějaká obrana? Místo toho aby spoluhráči pomohli svému brankáři, tak někde v pozadí nečině přihlížejí jak ze soupeřových kopaček na jejich golmana srší jedna střela za druhou. Sorry, ale veškerá realita, pravidla a taktika fotbalu, je ta tam a to nemůžu jen tak přehlédnout. Takhle prznit mojí oblíbenou hru přeci nejde. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V Chowově dalším filmu Kung-fu mela se objeví narážka na tento film. Chow tam narazí na pár kluků hrajících fotbal, vezme jim míč, předvede pár triků, potom ho rozšlápne a zakřičí "Už žádný fotbal!" (Morien)
  • Když mladý Fung nevstřelí na začátku gól, na výsledkové tabuli objeví jména soupeřících týmů: Universe (což je distributor filmu) a The Star (produkující firma). (Morien)
  • Aby její hlava vypadala jako oholená, musela Zhao Wei denně strávit v maskérně 8 až 10 hodin. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama