Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (287)

duklak2

všechny recenze uživatele

Čínský masakr. Viděl jsem asi půl hodiny a dál sem to nezvládl. Bylo to tak "komické", že jsem musel odejít od televize. Brankář chytá kung fu stylem. To může být opravdu možné jen u občanů, kteří mají oči tak nějak ze "šikma":-) Po delší době mě napadlo, že si film pustím na DVD, ale nakonec k tomu nedošlo. A ani mě to nemrzí. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ultimátní šílenost ve které fotbalové míče létají nadzvukovou rychlostí a gravitace neexistuje. Fotbal jako hra mě na vyšší úprovni než bylo velmi občasné čutání si za barákem nikdy totálně nezajímal, ale na ten Shaolinský nedám dopustit... a pro všechny co někdy doma poskakovali doma po pokoji a ječeli jako Bruce Lee je tohle jasné "must see". 8/10 ()

Reklama

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Strata času. Nijaké poriadne posolstvo, ani zábava. Samotná myšlienka prepojiť bojové umenie s futbalom je úžasná, ale nie v takomto podaní. Reálnejší futbal so zmysluplnejšími akrobatickými kúskami zakončenými gólom by mohla byť naozaj umelecká lahôdka. Ak prehnané zobrazenia by chcel niekto brániť tým, že ide o akčnú poéziu, tak potom by sa žiadalo, aby sa v nej nachádzali zmysluplné obrazy, ktoré majú poriadne posolstvo obohacujúce človeka. ()

MrMar 

všechny recenze uživatele

To jsem blázen.. Ač jsem k tomu přistupoval hodně tolerantně, celej film mi přišel jako totální ptákovina. Takhle bych vymýšlel scénáře sportovních utkání tak v deseti letech - Míč letí až se z něj kouří? Dobrá, zpátky už bude hořet a pak trhat zem a čím dál víc a víc... A jestli to má být parodie, tak nevím na co... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto. Opravdu líto. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy dal takovéto hodnocenní komedii. Je to opravdu smutné. Ale těch 5* nezruším, ani kdyby jste mě hodili do hřiště hrát proti Stephenu Chowovi. Geniální spojení vtipu, ironie a bojového umění, kterému se snad vyrovná jen Kung fu mela, která cituje snad každý film o bojovém umění natočeném v HK. Tohle je přesně ukázka jak jednoduše a přesto kvalitně jde naložit s parodií. Autoři Scary movie se mají ještě hodně co učit. Jen doufám, že takovýchle snímků bude ještě hodně, abych se taky někdy zasmál, protože ty americké komedie nasahají tomuto zázraku ani po kopačky. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když mladý Fung nevstřelí na začátku gól, na výsledkové tabuli objeví jména soupeřících týmů: Universe (což je distributor filmu) a The Star (produkující firma). (Morien)
  • Wei Zhao , která ve filmu hraje Mui, v době natáčení neuměla kantonsky, a proto je její postava ve filmu jediná, která mluví standardní čínštinou. (Raztubyl)
  • Aby její hlava vypadala jako oholená, musela Zhao Wei denně strávit v maskérně 8 až 10 hodin. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama